• 25 Ιουνίου, 2023

Στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος ο Δημήτρης Θωμαΐδης

Στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος ο Δημήτρης Θωμαΐδης

Έχοντας κάνει δύο χρονιές γεμάτες σε συμμετοχές στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ο Δημήτρης Θωμαΐδης θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική σεζόν με την κυανέρυθρη φανέλα της ομάδας Κ17 της ΠΑΕ Βόλος που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ!!!

Ο ταλαντούχος Αλμυριώτης ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Άθλου, σε ηλικία 14 ετών, στις 31 Οκτωβρίου 2021 σε έναν αγώνα της Β’ Τοπικής στην Αργαλαστή παίζοντας το πρώτο ημίχρονο πριν γίνει αλλαγή. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια και ο αριστεροπόδαρος είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του καθώς αρχικά καθιερώθηκε στην ομάδα του Άθλου και τη σεζόν που μας πέρασε, ήταν βασικός στέλεχος των Μυρμηδόνων Πλατάνου με τους οποίους αγωνίστηκε στα 21 από τα 22 παιχνίδια της περιόδου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Γεννηθείς το 2007, ξεχώριζε από μικρός για τη σωματική του διάπλαση, από τους ποδοσφαιριστές που δεν χάνουν προπόνηση, με στόχο και φιλοδοξία να παίξει μπάλα σε υψηλότερο επίπεδο. Από τους προπονητές του χρησιμοποιείται κυρίως σε θέση αριστερού οπισθοφύλακα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Για πέντε χρόνια ήταν μέλος των μικτών της ΕΠΣΘ όπου οι άνθρωποι της ΠΑΕ Βόλος τον «εντόπισαν», τον παρακολουθούσαν και έτσι, το φετινό καλοκαίρι αποφάσισαν να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας Κ17 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2023-24.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του γιου μας Δημήτρη στην ομάδα Κ17 της ΠΑΕ Βόλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως:
– τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Άθλου Αλμυρού του αείμνηστου Μπάμπη Ζέρβα η οποία τον υποδέχθηκε το 2013 όταν ο Δημήτρης ήταν έξι ετών και είχε πολύ σημαντικό ρόλο στην αθλητική του εξέλιξη και τη διαπαιδαγώγησή του στους αθλητικούς χώρους.
– Τον προπονητή που τον είχε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα Μιχάλη Ανδρωνά
– Ιδιαίτερα τον προπονητή που δούλεψε με τον Δημήτρη τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Άθλο και τους Μυρμιδόνες, Θοδωρή Σκούρα.
– Επίσης τη διοίκηση των Μυρμηδόνων και τους συμπαίκτες του που υποδέχθηκαν άψογα τον Δημήτρη τη φετινή αγωνιστική σεζόν στον σύλλογο του Πλατάνου.

Οι γονείς

 


Σχετικά Άρθρα

Αποχωρεί ο πρωταθλητής πρόεδρος των Μυρμηδόνων Θ. Γώγουλας

Αποχωρεί ο πρωταθλητής πρόεδρος των Μυρμηδόνων Θ. Γώγουλας

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου των Μυρμηδόνων κάνει γνωστή ο Θεοδόσης Γώγουλας με…
Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Κοπή πίτας για την αθλητική οικογένεια των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Κοπή πίτας για την αθλητική οικογένεια των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου, η μεγάλη αθλητική οικογένεια των Μυρμηδόνων Πλατάνου έκοψε την καθιερωμένη…