• 23 Ιουνίου, 2023

Οι Ηλίας και Σπύρος Βαλαμούτης σας… πάνε «ΣΧΟΛΕΙΟΝ» – Εγκαίνια

Οι Ηλίας και Σπύρος Βαλαμούτης σας… πάνε «ΣΧΟΛΕΙΟΝ» – Εγκαίνια

Πρότυπος Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός Αλμυρού για ηλικίες 2μηνών – 4 ετών

Μια νέα υπηρεσία εκπαίδευσης ανοίγει τις πύλες της στο κοινό αυτή την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για τον πρότυπο Παιδικό – Βρεφικό Σταθμό Αλμυρού, με τη διακριτική ονομασία «ΣΧΟΛΕΙΟΝ», των Ηλία Βαλαμούτη, τελειόφοιτο Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και Σπύρο Βαλαμούτη, πτυχιούχο Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών (ΠΑΜΑΚ).

Το ΣΧΟΛΕΙΟΝ στεγάζεται σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο και ειδικά διαμορφωμένο για τις εκπαιδευτικές ανάγκες και την ασφάλεια των παιδιών και έρχεται να καλύψει τις ηλικίες από 2 μηνών έως 4 ετών, χωρισμένο σε δυο τμήματα, του βρεφικού και παιδικού.
Με μεράκι και κυρίως εξειδίκευση, αυστηρά επιλεγμένοι εσωτερικοί και εξωτερικοί συνεργάτες αναλαμβάνουν την φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών, όπως δάσκαλοι αγγλικών, χορού, αθλητικών δραστηριοτήτων, μουσικο-κινητικής προπαιδείας και τεχνών, αλλά και οδοντιάτρου και παιδιάτρου.

Οι Ηλίας και Σπύρος Βαλαμούτης δηλώνουν:
Για την εξυπηρέτηση των οικογενειών που γίνονται πλέον και δική μας οικογένεια, δημιουργήσαμε πρωινή και απογευματινή βάρδια, δηλαδή από 6:00 – 14:00 και από 14:00 έως 22:00, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 11/7/2023. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή, αλλά είναι απαραίτητο, όσοι θα χρειαστούν τις υπηρεσίες του Σχολείου μας, να υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση, καθώς είναι απαραίτητο στοιχείο για την έγκριση της επιδότησης (voucher) των διδάκτρων.

Οι γονείς και κηδεμόνες, μπορούν να ενημερώνονται στην οδό Στεφάνου Κομητά 92 – 94, καθημερινά 8 – 12:30 το πρωί ή και στους αριθμούς τηλεφώνου 2422100501 και 6936770343.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να εγκαινιάσουμε μαζί σας το εκπαιδευτήριό μας. Αυτή την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, στις 7:30 σας περιμένουμε όλους.

Η παρουσία, ενέργεια και αγάπη των φίλων, συνοδοιπόρων, γονέων και κηδεμόνων που έχουν ήδη εγγράψει τα παιδιά τους, αλλά και όσων έχουν την περιέργεια να γνωρίσουν όσα με αγάπη ετοιμάσαμε για τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της ζωής μας, θα είναι το καλύτερο ξεκίνημα.

Για τον Πρότυπο Παιδικό – Βρεφικό
Σταθμό Αλμυρού «ΣΧΟΛΕΙΟΝ»
Ηλίας και Σπύρος Βαλαμούτης

2422100501 και 6936770343

Στεφάνου Κομητά 92 – 94


Σχετικά Άρθρα

Εγκαινιάστηκε ο νέος πρότυπος Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός Αλμυρού για ηλικίες 2μηνών – 4 ετών των αδερφών Βαλαμούτη

Εγκαινιάστηκε ο νέος πρότυπος Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός Αλμυρού για ηλικίες 2μηνών – 4 ετών των…

Μια μεγάλη αγκαλιά επεφύλασσαν οι Αλμυριώτες για τη νέα υπηρεσία εκπαίδευσης που άνοιξε τις πύλες της…
40ημερο Μνημόσυνο – Κωνσταντίνου Βαλαμούτη

40ημερο Μνημόσυνο – Κωνσταντίνου Βαλαμούτη

40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ   Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, αδελφού…