• 23 Ιουνίου, 2023

Με αέρα νίκης και παλμό η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Αλμυρό

Με αέρα νίκης και παλμό η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον Αλμυρό

Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στον Αλμυρό, με κύριο ομιλητή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος είναι γνωστός στον Αλμυρό, καθώς μας έχει επισκεφθεί και ως υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την περιοδεία του. Γι’ αυτό τον λόγο και επειδή έχει πολλούς φίλους στην πόλη, ο πρόεδρος της τοπικής κ. Αναστασίου κατά την εναρκτήρια ομιλία του, τον αποκάλεσε “πρόεδρο της καρδιάς μας”, πράγμα που πρόσεξε και αναφέρθηκε σ’ αυτό ως τιμητικό στην ομιλία του.

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους Αλμυριώτες να πετάξουν τα παλιά, άκυρα ψηφοδέλτια, να γεμίσουν την κάλπη με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και να βοηθήσουν στην ενίσχυση του κόμματος, φέρνοντας στην εκλογική διαδικασία και όσους απείχαν στις πρώτες εκλογές ή ήταν αναποφάσιστοι. Συνεχίζουμε με τον καλύτερο μάνατζερ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και παρέθεσε τους λόγους που καλεί τους Νεοδημοκράτες στην κάλπη. Το πρόγραμμα και οι επιλογές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο κύριος κορμός της ομιλίας την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτούσια στο παρακάτω “παράθυρο” που δημοσιεύουμε.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Μεϊμαράκης είπε “Θέλω να τονίσω ότι όπως εγώ, έτσι και οι περισσότεροι υπηρετήσαμε αρχές, υπηρετήσαμε αξίας, υπηρετήσαμε προγράμματα με όλους τους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας…. Τα προβλήματα είναι κοινά, γι’ αυτό ζητάμε την εμπιστοσύνη όλων. Το να περπατάνε τα παιδιά μας ελεύθερα το βράδυ είναι αίτημα που το θέλουν όλοι, το να έχουμε ασφάλεια και ειρήνη, να σπουδάσουν τα παιδιά μας, να έχουμε καλή βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη είναι αιτήματα που τα θέλουν όλοι. Αυτά μας ενώνουν. Δεν δογματίζουμε, δεν διώχνουμε κανέναν. Ό,τι και εάν ψηφίσατε την πρώτη Κυριακή σας δίνουμε το χέρι, να προχωρήσουμε όλοι μαζί τον δρόμο της ανάπτυξης, της Ελλάδας… Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή όλοι θα είμαστε παρούσες και παρόντες, είμαι σίγουρος για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές…”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Αθανασάκης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού κα Μακρή, κ. Μπουκώρος, κ. Λιούπης, κ. Μαραβέγιας και κα Αντωνίου, (ο κ. Τριαντόπουλος περιόδευε στη Σάμο), η Αντιδήμαρχος κα Αρετή Μπέη, ο πρώην Δήμαρχος κ. Εσερίδης, η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης #ζωή_αλλάζουμε κα Ζωή Ράππου.

Ο Ευρωβουλευτής πριν τον Αλμυρό, περιόδευσε στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Ιουνίου θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο (Κ. Καρτάλη και Αργοναυτών, στην παραλία) όπου θα συναντηθεί με πολίτες και ψηφοφόρους του κόμματος.


Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για την αξιοποίηση της Κ. Πατσογιάννη στο Ισότητας κ Κοινωνικής Ένταξης

Μήνυμα της ΔΕΕΠ Μαγνησίας της ΝΔ για την αξιοποίηση της Κ. Πατσογιάννη στο Ισότητας κ Κοινωνικής…

Μήνυμα της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας για τον διορισμό του μέλους της…
Παραμένουν οι υφυπουργοί της Μαγνησίας – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό

Παραμένουν οι υφυπουργοί της Μαγνησίας – Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τον ανασχηματισμό

Ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης. Οι υφυπουργοί…
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις ανασχηματισμού της Κυβέρνησης

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τις ανακοινώσεις ανασχηματισμού της Κυβέρνησης

Στο παρακάτω παράθυρο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Το βίντεο θα…