• 10 Ιουνίου, 2023

Τί ειπώθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΓΣΑ

Τί ειπώθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΓΣΑ

Ολοκληρώθηκε η διετής θητεία του διοικητικού συμβουλίου με επικεφαλής τον Λεωνίδα Κωτούλα και ο ΓΣΑ πηγαίνει σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Ο πρόεδρος του συλλόγου, στη Γενική Συνέλευση διοικητικού-οικονομικού απολογισμού που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουνίου, δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αν κι αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όπως εκτιμάται…

Περίπου 40 μέλη του συλλόγου ήταν παρόντα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο πρώτος πολίτης του Αλμυρού. Πρώτος τον λόγο πήρε ο κος Κωτούλας ο οποίος εξήρε την προσπάθεια όλων των παραγόντων σε όλα τα τμήματα που σημείωσαν μια πετυχημένη πορεία την τελευταία διετία. Μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Ήταν μια δύσκολη εξ αρχής θητεία και με πολλή προσπάθεια όλων καταφέραμε και φέραμε αποτελέσματα σε όλα τα τμήματα. Το ποδόσφαιρο το βρήκαμε στη χειρότερη μοίρα σε σχέση με τα υπόλοιπα, από το μηδέν ξεκινήσαμε και η ομάδα μας είχε μια καλή θέση τόσο πέρυσι όσο και φέτος. Οργανώθηκε σε όλα τα επίπεδα με παιδιά από την περιοχή μας, χτίσαμε έναν κορμό με ντόπιους παίκτες. Επίτευγμα σημαντικό η ακαδημία. Φάνηκε το έργο του αείμνηστου Μπάμπη Ζέρβα καθώς αυτά τα παιδιά έμαθαν το ποδόσφαιρο στον Άθλο κι εξελίχθηκαν την τελευταία χρονιά στον ΓΣΑ κατακτώντας η ομάδα Κ16 τον τίτλο ΕΠΣΘ. Η ακαδημία πρέπει να είναι δυνατή και στην περιοχή μας μόνο ο Αλμυρός μπορεί να έχει ισχυρά τμήματα υποδομής. Η Κ16 θα επανδρώσει με παίκτες όχι μόνο τον ΓΣΑ αλλά όλα τα σωματεία της επαρχίας μας. Στο μπάσκετ έγινε μια εξαιρετική δουλειά από ανθρώπους με αγαπάνε το άθλημα και έτρεξαν πολύ, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έγινε σωστή δουλειά από τους παράγοντες, τους αξιόλογους προπονητές και είχαμε επιτυχίες με το ανδρικό τμήμα και το τμήμα Παίδων. Το βόλεϊ είναι σταθερή αξία για τα κορίτσια μας, σε καλό επίπεδο και με ρεκόρ εγγραφών στην ακαδημία, ενώ ο στίβος έχει επιτυχίες κι αξίζουν συγχαρητήρια στις προπονήτριες που έχουν τα παιδιά στον αθλητισμό σε δύσκολες συνθήκες». Ο απερχόμενος πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης που προσέφεραν τα μέγιστα όπως είπε, τους αθλητές όλων των τμημάτων, τους γονείς τους, τους χορηγούς και μέλη του συλλόγου, όπως επίσης και την Δημοτική Αρχή.

Ο Λευτέρης Φωτιάδης ανακοίνωσε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος λέγοντας πως ένιωσε τιμή με την ενασχόλησή του στα διοικητικά του ΓΣΑ, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για την προσέλευση του κόσμου ζητώντας να στηριχθεί περισσότερο ο σύλλογος από τους φιλάθλους. Διαβεβαίωσε πως ο ΓΣΑ έκανε εγκαίρως την εκ νέου εγγραφή στο μητρώο της ΓΓΑ. Από το διοικητικό σχήμα γνωστοποίησε πως αποχωρεί και ο Νίκος Ράπτης, ευχαριστώντας όλους και ζητώντας από τους γονείς να στηρίξουν τις ακαδημίας. Μάλιστα, διάβασε τα οικονομικά στοιχεία της διετίας, από τα οποία προκύπτουν έσοδα στον τραπεζικό λογαριασμό του ΓΣΑ σε σχέση με το ποσό του Ιουλίου 2022.

Ο Χρήστος Καραζούπης είπε πως το δ.σ. ξεπέρασε τις προσδοκίες του και πήγε τον σύλλογο ένα βήμα μπροστά, μίλησε για τις κακές γηπεδικές εγκαταστάσεις και πρότεινε να γκρεμιστεί ο τοίχος μεταξύ κλειστού και βοηθητικού ώστε να γίνει εκεί ένα αθλητικό κέντρο.

Ο Γιώργος Καραζούπης, μέλος του δ.σ. τα τελευταία έξι χρόνια ως έφορος του μπάσκετ, είπε μεταξύ των άλλων: «Μετά από έξι χρόνια στη διοίκηση δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Στο μπάσκετ έγινε τεράστια δουλειά από τον Νέστορα Τσαμπίρα στην ακαδημία κι από τον Παναγιώτη Νάνη σε άνδρες κι εφήβους. Είχαμε ένα όραμα να ανελιχθεί η ομάδα και χρόνο με τον χρόνο το πετύχαμε. Θέλω να μιλήσω για το κλειστό γυμναστήριο. Δυστυχώς δεν υπάρχει μία σταθερή βοήθεια. Δεν υπάρχει κάποιος για την καθαριότητα, εμείς οι παράγοντες ετοιμάζουμε το γήπεδο πριν από κάθε αγώνα. Ως πότε θα πηγαίνουν οι φίλαθλοι στις άθλιες τουαλέτες; Ως πότε θα στριμώχνονται στην κερκίδα; Ως πότε θα έρχονται διαιτητές επιπέδου Α1 σε αυτά τα αποδυτήρια; Ως πότε θα έρχονται παίκτες επιπέδου Πελεκάνου σε γήπεδο με σάπια ντους και σπασμένα παράθυρα; Δεν τα λέω γιατί θέλω να κατηγορήσω κανέναν αλλά πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε σημαντικές παρεμβάσεις στο σπίτι όπου αθλούνται εκατοντάδες παιδιά σε μπάσκετ, βόλεϊ, αναρρίχηση. Δηλώνω περήφανος για τα έξι χρόνια μου στον ΓΣΑ, περήφανος για όλους τους προέδρους κι όλες τις διοικήσεις».

Ο Δήμαρχος κος Ευάγγελος Χατζηκυριάκος συμφώνησε ότι οι εγκαταστάσεις θέλουν ριζικές παρεμβάσεις και τόνισε πως αυτές θα αποτελέσουν προτεραιότητα για την επόμενη πενταετία. Πρόσθεσε πως υπήρξε ατυχία δύο φορές που δεν βγήκε ανάδοχος για το ταρτάν και τώρα θα βγει ξανά δημοπρασία, ενώ έκλεισε λέγοντας «δίνω συγχαρητήρια στη διοίκηση που απέρχεται γιατί έβαλε σωστούς στόχους και τους τήρησε, τους υλοποίησε χωρίς να παρεκκλίνει από αυτούς στήνοντας έναν ΓΣΑ σε σωστές βάσεις σε όλα τα αθλήματα».

Ο διοικητικός-οικονομικός απολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα, διαβάστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, παραιτήθηκε η διοίκηση λόγω λήξης θητείας κι ορίστηκε εφορευτική που θα διεξάγει τις εκλογές, αποτελεούμενη από τον δικηγόρο Βαγγέλη Θεοδούση, τον Γιάννη Μαμούρα και τον δικαστικό αντιπρόσωπο που θα οριστεί. Στο τέλος της συνέλευσης, ψηφίστηκε η πρόταση ώστε η εγγραφή νέων μελών να στοιχίζει πλέον 20 ευρώ και όχι 30 όπως ήταν.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Η προπονήτρια που συνέδεσε το όνομά της με τον στίβο του Αλμυρού για σχεδόν δύο δεκαετίες,…
Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Μία υπέροχη μουσική βραδιά προσέφεραν καταξιωμένοι ντόπιοι καλλιτέχνες και η αθρόα προσέλευση του κόσμου επιβεβαίωσε την…