• 19 Μαΐου, 2023

Κυπελλούχος ο Στέλιος Τιμπλαλέξης στη Μεσσηνία!

Κυπελλούχος ο Στέλιος Τιμπλαλέξης στη Μεσσηνία!

Ένα …δικό μας παιδί που τον γνωρίσαμε από μικρή ηλικία να ξεχωρίζει για το ταλέντο του, μεγάλωσε και είναι βασικός πρωταγωνιστής εκεί όπου σπουδάζει. Ο λόγος για τον Στέλιο Τιμπλαλέξη, τον 20χρονο που την περασμένη Κυριακή κέρδισε το κύπελλο στην ΕΠΣ Μεσσηνίας! Η ομάδα του, ο Πάμισος Μεσσήνης, επικράτησε 1-0 της Μάνης και ο Στέλιος, βασικός, έβγαλε το 90άλεπτο, είχε σημαντική συμβολή και πανηγύρισε το τρόπαιο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ολοκλήρωσε το σχολείο το 2021 και πέρασε στο τμήμα λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Παράλληλα με τις σπουδές του, συνεχίζει να βρίσκεται στα γήπεδα και παίζει με τα πράσινα του Πάμισου Μεσσήνης, ενός ιστορικού συλλόγου του νομού. Τόσο πέρυσι όσο και φέτος, η ομάδα του κατετάγη 3η στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Το 2002-23 είχε 26 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ αξιοπερίεργο είναι πως οι δύο πρώτοι που πάλεψαν για τον τίτλο τελείωσαν χωρίς ήττα σε 34 αγωνιστικές!

«Το επίπεδο στο τοπικό της Μεσσηνίας είναι πολύ καλό, καλύτερο θα έλεγα από αυτό της ΕΠΣΘ. Θεωρώ ότι εάν ο Πάμισος ήταν στη Μαγνησία, θα διεκδικούσε τον τίτλο. Είναι πέντε-έξι σύλλογοι στο επίπεδο του Μαγνησιακού και της Αγίας Άννας, πολύ δυνατοί. Όσον αφορά στον τελικό του Κυπέλλου, παίξαμε με μια ανταγωνιστική ομάδα που τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα και ήταν για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό. Κερδίσαμε και ο Πάμισος κατέκτησε το τρόπαιο ύστερα από 12 χρόνια» μάς είπε ο Αλμυριώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία αυτής της διετίας στον σύλλογο της Μεσσήνης.

Πρόσθεσε ότι στο πρωτάθλημα έπαιξε σε όλους τους αγώνες χάνοντας μόνο έναν λόγω τραυματισμού, ενώ σκόραρε τρεις φορές (αφού αγωνίζεται περισσότερο ως 6άρι και όχι πιο μπροστά όπως τον είχαμε συνηθίσει εδώ). Το κύπελλο ήταν ο τρίτος τίτλος της σύντομης πορείας του στα γήπεδα μετά τα πρωταθλήματα Β’ Τοπικής και Α’ Τοπικής με την Δήμητρα, το 2018 και 2020 αντιστοίχως.


Σχετικά Άρθρα

Νέα ομάδα για τον Στέλιο Τιμπλαλέξη

Νέα ομάδα για τον Στέλιο Τιμπλαλέξη

Μετά από τρία χρόνια στον Πάμισο Μεσσήνης, ο Στέλιος Τιμπλαλέξης θα αγωνιστεί στον Ακρίτα Κορώνης στο…
Το καταπληκτικό βίντεο… ανανέωσης του Πάμισου με τον Στέλιο Τιμπλαλέξη

Το καταπληκτικό βίντεο… ανανέωσης του Πάμισου με τον Στέλιο Τιμπλαλέξη

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Στέλιος Τιμπλαλέξης θα φοράει την πράσινη φανέλα του Πάμισου Μεσσήνης. Ο…