• 19 Μαΐου, 2023

Δυναμική και θερμότατη υποδοχή επεφύλαξε ο Αλμυρός στον Χρήστο Μπουκώρο

Δυναμική και θερμότατη υποδοχή επεφύλαξε ο Αλμυρός στον Χρήστο Μπουκώρο

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστου Μπουκώρου:

Κατάμεστη η αίθουσα και ο προθάλαμος στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην περιοχή

Σε μια μαζική και ενθουσιώδη συγκέντρωση, που αποτελούνταν αποκλειστικά και μόνο από δημότες  του Αλμυρού, απευθύνθηκε στους συντοπίτες του, στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση στην περιοχή, ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος,

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ενώ πολίτες παρέμεναν συγκεντρωμένοι και στον προθάλαμο, αλλά και στους κάτω χώρους, παρακολουθώντας την ομιλία του.

Καταχειροκροτούμενος αρκετές φορές, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής για την χώρα και τους πολίτες, ενώ απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο, τόνισε ότι ο Αλμυρός με τη συγκεκριμένη δυναμική συγκέντρωση στέλνει μήνυμα ισχυρό, σοβαρότητας, αξιοπρέπειας και επικράτησης για την Ελλάδα.

Ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις διεκδικήσεις του για τον Αλμυρό, όπως ο Ναύσταθμος, η ενοποίηση του παραλιακού μετώπου των δήμων Αλκμυρού, με τον δρόμο Λεύκη – Νηές που ήδη δημοπρατήθηκε και η  διάνοιξη των δρόμων του ορεινού όγκου της Όθρυος και κυρίως προς την Ιερά Μονή Ξενιάς, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, έργα τα οποία δεν ήταν προγραμματισμένα και υλοποιούνται χάριν στις επίμονες διεκδικήσεις του βουλευτή.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στους αγώνες του για την ενίσχυση και επίλυση προβλημάτων των αγροτών και των κτηνοτρόφων, καθώς και στις συνεχείς διεκδικήσεις του για τα σημαντικά έργα της λιμνοδεξαμενής Ξηριά, για το οποίο εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, αλλά και των αποχετευτικών δικτύων Πλατάνου και Κροκίου, που αναμένεται να εναχθούν στο Ταμείο Ανθεκτικότητας.

Σε κλίμα συγκίνησης -όπως άλλωστε ξεκίνησε, μπροστά στη μεγάλη συγκέντρωση, την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή και τις εγκάρδιες ευχές από τους συντοπίτες του- έκλεισε την ομιλία του ο Χρήστος Μπουκώρος, ευχαριστώντας όλους και κάθε έναν ξεχωριστά για την στήριξή τους, υπογραμμίζοντας ότι η σχέση του με τους κατοίκους του Αλμυρού δεν είναι περιστασιακή και προεκλογική, αλλά σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης, η οποία λειτουργεί επ’ ωφελεία του των κατοίκων του Αλμυρού και του τόπου.

Ζήτησε δυναμική στήριξη από τις Αλμυριώτισες και τους Αλμυριώτες, λαμβάνοντας δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα, προκειμένου να συνεχίσει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη τόσο της ιδιαίτερης πατρίδας του, όσο και της Μαγνησίας γενικότερα.


Πλήρες φωτο-ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε στο: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=LaosTisMagnisias&set=a.723864333073332

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Αποχώρησε μετά από 17 χρόνια η ψυχή του στίβου ΓΣΑ, Χάιδω Καραπτσιά

Η προπονήτρια που συνέδεσε το όνομά της με τον στίβο του Αλμυρού για σχεδόν δύο δεκαετίες,…
Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Κέρδισε η Αλληλεγγύη στην γιορτή του Αγίου Νικολάου για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Ευχαριστήριο

Μία υπέροχη μουσική βραδιά προσέφεραν καταξιωμένοι ντόπιοι καλλιτέχνες και η αθρόα προσέλευση του κόσμου επιβεβαίωσε την…