• 15 Μαΐου, 2023

Οι Σύλλογοι ΑμεΑ Μαγνησίας στηρίζουν την Ζέττα Μακρή 

Οι Σύλλογοι ΑμεΑ Μαγνησίας στηρίζουν την Ζέττα Μακρή 
Μια πρωτοβουλία στήριξης που οδήγησε σε μια συγκέντρωση με κεντρικό πρόσωπο την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτή Ν. Μαγνησίας ανέλαβαν τα προεδρεία των Συλλόγων ΑμεΑ Μαγνησίας, παρουσία και της Αντιδημάρχου κ. Μορφογιάννη, για να τιμήσουν την εκλογική υποψηφιότητα της Υφυπουργού αρμόδιας και για την ειδική αγωγή.
Το Αθλητικό Σωματείο Αργοναύτες, οι Μάγνητες Τυφλοί, ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας, ο Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ιππόκαμπος, ο Σύλλογος Νεφροπαθών Μαγνησίας σχεδίασαν μια ξεχωριστή συνάντηση και η κα Μακρή βρέθηκε μπροστά “στη συγκινητική και συλλογική υποστήριξη ανθρώπων που γνωρίζουν καλά τι σημαίνει στηρίζω, συνδράμω, ενδυναμώνω, πιστεύω και ενώνω δυνάμεις και ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον, για έναν κόσμο πιο φιλικό, δίκαιο και προσβάσιμο χωρίς εμπόδια, διακρίσεις και αποκλεισμούς” όπως ανέφερε και η ίδια ευχαριστώντας προσωπικά τους παρευρισκόμενους για την βαθιά ανθρώπινη και γενναιόδωρη κίνησή τους, που προσέθεσε ιδιαίτερη αξία στην προεκλογική προσπάθεια της Υφυπουργού Παιδείας.
Οι πρόεδροι κ.κ. Μπαρμπαγεωργόπουλος, Παρασκευάς, Λουκάκη, Μπέλλος και Γιαννακός παρέθεσαν τραπέζι προς τιμήν της Ζέττας Μακρή και της πολυετούς προσφοράς της στον ευαίσθητο τομέα των ατόμων με αναπηρία από κάθε θέση ευθύνης που αναλαμβάνει αλλά και από την προσωπική δέσμευσή της στην διευκόλυνση της καθημερινότητας και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες αλλά και των οικογενειών τους αναλαμβάνοντας, προωθώντας και επικοικωνώντας δράσεις και συνέργειες με σκοπό την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών, της κοινωνίας και της Πολιτείας στα δικαιώματα των ΑμεΑ.
Η κα Μακρή διαβεβαίωσε τους προέδρους και τα μέλη των συλλόγων ότι θα συνεχίσει να μεριμνά, με την αφοσίωσή της και την δράση της, για την σπουδαία σχέση και συνεργασία με τους φορείς και τις δομές που υποστηρίζουν ανθρώπους με αναπηρία, μια σχέση που ξεκίνησε το 2017 και έχει κάνει σημαντικά βήματα στη διεκδίκηση και προάσπιση των δικαίων αιτημάτων της κοινότητας ΑμεΑ Μαγνησίας αλλά “έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε και αυτήν τη διαδρομή θα την συνεχίσουμε μαζί, ενωμένοι και δυνατοί, προς όφελος των συνανθρώπων μας με αναπηρίες”.

Σχετικά Άρθρα

Η Ζ. Μακρή στους αγιασμούς σχολείων της Μαγνησίας- τιμήθηκε για τις πρωτοβουλίες της

Η Ζ. Μακρή στους αγιασμούς σχολείων της Μαγνησίας- τιμήθηκε για τις πρωτοβουλίες της

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού…
10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

10η Εθελοντική Αιμοδοσία Ζέττας Μακρή με «Αλληλεγγύη»

“Την 10η εθελοντική αιμοδοσία γιορτάζω μαζί με την «Αλληλεγγύη» και τους δεκάδες φίλους εθελοντές αιμοδότες και…
Η Ζ. Μακρή κεντρική ομιλήτρια στην ΟΝΝΕΔ για τη σχολική βία 

Η Ζ. Μακρή κεντρική ομιλήτρια στην ΟΝΝΕΔ για τη σχολική βία 

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν κεντρική ομιλήτρια…