• 11 Μαΐου, 2023

Νέστορας Τσαμπίρας: Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι

Νέστορας Τσαμπίρας: Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι

Ο προπονητής των παίδων του Γ.Σ. Αλμυρού, Νέστορας Τσαμπίρας, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη στο web radio της Ομοσπονδίας. Αναλυτικά είπε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων: «Είναι μια ομάδα που τα παιδιά είναι μαζί εδώ και 10 χρόνια, με εξαίρεση την προσθήκη 2 παιδιών που ήρθαν πριν 3 χρόνια στην ομάδα από κάποιο γειτονικό μέρος εδώ, τα 10 απ’ τα 12 παιδιά ήταν απ’ την 1η δημοτικού μαζί. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, γιατί μετά από πάρα πολλά χρόνια μια περιφερειακή ομάδα κατάφερε να βγει πρωταθλήτρια Θεσσαλίας, αντιμετωπίζοντας αρχικά τις ομάδες της Μαγνησίας που είχαν πολλές επιτυχίες και στη συνέχεια αποκλείοντας τους Τιτάνες Πάλαμα στους «8», τον Κεραυνό Λάρισας στον ημιτελικό και τον Ίκαρο Νεάπολης στον τελικό».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Το κλίμα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τον τελικό ήταν απίστευτο ανάμεσα στα παιδιά. Γενικά εδώ στον Αλμυρό φέτος ζούμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Τα παιδιά αυτά αξίζουν συγχαρητήρια γιατί είναι 10 χρόνια μαζί και είναι πραγματικά οικογένεια, χαίρεται ο ένας με τη χαρά του άλλου, στεναχωριέται με τη λύπη του άλλου. Αυτό είναι που μάς έφτασε ως εδώ. Όλοι όσοι είναι στη διοίκηση είναι κοντά μας κάθε μέρα ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπως και οι γονείς. Μάλιστα, όλοι οι γονείς θέλουν ν’ ακολουθήσουν την ομάδα στα Γιάννενα όπου θα γίνει η Β’ Φάση. Στον ημιτελικό και τον τελικό της ΕΣΚΑΘ έβλεπες ένα γεμάτο γήπεδο, όπου πιθανόν σε αγώνες ανδρικής ομάδας σε μεγαλύτερες κατηγορίες δεν το συναντούσες. Ήταν ένα φανταστικό συναίσθημα φέτος, να παίζουν τα παιδιά σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Για τη Β’ Φάση στην οποία προκρίθηκαν: «Εμείς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βγήκαμε πρωταθλητές στην Ένωσή μας, αλλά τα όνειρα δεν έχουν «ταβάνι». Είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και σωματικά να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100%, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε, γιατί είπα στα παιδιά ότι η συμμετοχής τους σε μια προκριματική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος δεν είναι κάτι που τούς συμβαίνει συχνά και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».


Σχετικά Άρθρα

Το σήκωσαν 23 χρόνια μετά οι Παίδες του ΓΣΑ! Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας η ομάδα του Τσαμπίρα!

Το σήκωσαν 23 χρόνια μετά οι Παίδες του ΓΣΑ! Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας η ομάδα του Τσαμπίρα!

Με μια φοβερή εμφάνιση από τον αρχηγό Νίκο Κανατούλα κι άξιους συμπαραστάτες τους Καραγεώργο, Καρίμαλη, Καλλίκα,…
Ευχαριστήριο Θανάση Μασούρα στον Γ.Σ.Α.

Ευχαριστήριο Θανάση Μασούρα στον Γ.Σ.Α.

Η πρόσφατη κλήση του γιου μου Αντώνη Μασούρα, για προπονήσεις στο κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος του αναπτυξιακού…