• 6 Μαΐου, 2023

Φινάλε με ήττα για τον ΓΣΑ / φωτογραφίες

Φινάλε με ήττα για τον ΓΣΑ / φωτογραφίες

Ο ΓΣΑ κρατούσε όλη τη σεζόν μία θέση στην πρώτη τετράδα αλλά οι τρεις σερί ήττες στο φινάλε, τον έφεραν στην 6η στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, που βεβαίως δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την πολύ καλή πορεία των “κυανολεύκων”. Ο Σαρακηνός με το 0-1 σήμερα στον Αλμυρό κατετάγη 7ος.

Το γκολ σημειώθηκε στο 35′ με πέναλτι που κέρδισε ο Καλαμάτας και ευστόχησε ο Μπέικος. Στο πρώτο μέρος, ο ΓΣΑ απείλησε με φάουλ του Αραπίτσα που εξουδετέρωσε ο Γράντας, ενώ ο Σαρακηνός είχε κεφαλιά του Γκλαβίνη στο δοκάρι. Στην επανάληψη, καλή φάση με τον Δημόπουλο που απέκρουσε ο Λειβαδίτης, στο 58′ ο Μιχόπουλος έχασε την ευκαιρία της χρονιάς αφού αστόχησε ενώ ήταν μόνος μπροστά στο τέρμα, ο ίδιος είχε μια καλή κεφαλιά άουτ (σε κόρνερ του Αραπίτσα στο 63′), ενώ σουτ του Γκάμπα μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε ψηλά στο 80′. Όσον αφορά στους “ροσσονέρι” του Γιάννη Φασουράκη, στο δεύτερο ημίχρονο είχαν τρεις καλές στιγμές: στο 67′ σέντρα σουτ του Μπέικου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά σουτ του Δημόπουλου κόντραρε στον Αράπη, στο 84′ σουτ του Μπαρλαγιάννη χτύπησε πάλι πάνω στο σώμα του Αλμυριώτη αμυντικού και στο 88′ σουτ του Καλαμάτα πάνω στον Καρρά. Και στις τρεις περιπτώσεις, οι παίκτες του Σαρακηνού σούταραν για γκολ από καλή θέση και οι παίκτες του Αλμυρού έβαλαν το σώμα τους στην πορεία της μπάλας.

Ντεμπούτο στην Α’ Τοπική για τον Ρίζο του ΓΣΑ.

ΓΣΑ: Λειβαδίτης, Μιχόπουλος, Αράπης, Πλαβός (18′ Μαυρογέννης), Ντόντα, Χριστοφορίδης (80′ Ρίζος), Κλουκουτάρας, Καρράς, Αραπίτσας, Γκάμπας, Θεοδωρόπουλος (73′ Επίσκοπος).
Σαρακηνός: Γράντας, Μπόλης, Αγγελής, Τσάνιος, Ράπτης, Σταματίου, Δημόπουλος (90′ Καρακασίδης), Καλαμάτας, Μπαρλαγιάννης, Μπέικος, Γκλαβίνης (63′ Καραγιάννης).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η μπασκετική σεζόν αρχίζει με το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΓΣΑ παίζει στη Λάρισα…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…