• 29 Απριλίου, 2023

Πρωτάθλημα Νέων: Θριαμβευτικό 4-0 του ΓΣΑ με σόου Μπασαγιάννη (φωτορεπορτάζ)

Πρωτάθλημα Νέων: Θριαμβευτικό 4-0 του ΓΣΑ με σόου Μπασαγιάννη (φωτορεπορτάζ)

 Ο ΓΣΑ έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Νέων «Χαράλαμπος Ζέρβας» με θριαμβευτική νίκη 4-0 επί του Βόλου στον σημερινό πρώτο ημιτελικό που έγινε στο στάδιο του Αλμυρού. Αύριο στις 12:00 ο άλλος αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Τοξότη.

 

Σόου Γιώργου Μπασαγιάννη η αναμέτρηση καθώς το αστέρι του αλμυριώτικου ποδοσφαίρου σημείωσε χατ-τρικ και ο Καραθόδωρος έβαλε το …κερασάκι σκοράροντας το τελευταίο τέρμα.

Ανώτερη η ομάδα του Θοδωρή Σκούρα σε όλο το παιχνίδι, κέρδισε δίκαια κι εύκολα. Στο 14’ ο Μπασαγιάννης είχε κούρσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με πλασέ που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 25’ το 1-0. Από κάθετη του Κυρίτση, ο γκολκίπερ του Βόλου δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μπασαγιάννης επωφελήθηκε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Κεφαλιά του Μούζα, σε κόρνερ, πέρασε άουτ (34’) και το 2-0 σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, το 40ό. Από δυνατό βολέ του Βέτσικα, ο Μπασαγιάννης στα όρια της μεγάλης περιοχής πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα προ του Ζέκολι και σκόραρε.

Το ματς δυσκόλεψε για τους γηπεδούχους όταν στο 47’ ο Κρικώνης αντίκρυσε απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά λίγο πιο μετά, είχαμε το τρίτο τέρμα. Ο Τσιάτσιος πέρασε μια φοβερή κάθετη ασίστ και ο Μπασαγιάννης σε τετ-α-τετ με πλασέ το 3-0 στο 52’.

Ο ίδιος είχε μία μεγάλη ευκαιρία και στο 58’ το 4-0 με κοντινό πλασέ του Καραθόδωρου ύστερα από μακρινή μεταβίβαση, ασίστ του δεξιού μπακ Κρίκη.

Προς το τέλος της αναμέτρησης ο Βόλος απείλησε με φάουλ του Κουβάτα σχεδόν από το κέντρο που χτύπησε στο δοκάρι, σουτ του Σπανού που μπλόκαρε ο Βέτσικας και σουτ του Μπιλιτσάκη λίγο άουτ.

ΓΣΑ: Βέτσικας, Κρίκης, Σιούτης (73’ Πέππας), Μούζας, Γκρίνιας, Κρικώνης, Μπασαγιάννης (73’ Μαρδάκης), Κουτσουράκης, Λεμούσιας (51’ Καραθόδωρος), Τσιάτσιος, Κυρίτσης (65΄ Γιαννακές).
Βόλος: Ζέκολι, Βαΐτσης, Κρομμύδας (52’ Κανούλης), Μπέμπης (58’ Αποστολόπουλος), Αλουσάι, Βαμβακάς (58’ Μπιλιτσάκης), Σπανός, Μπουραζάς, Δαρρής (41’ Κουβάτας), Κωτούζας (41’ Ζαχαριδάκης), Καραγιώργος.

 

Ο τελικός προγραμματίζεται για το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου.

 

Δείτε το φωτορεπορτάζ του αγώνα όπως το κατέγραψε ο φακός του Φώτη Γαλούση.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…
Καθησυχαστικά τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων που διενήργησε το ΠΕΔΥ Θεσσαλίας

Καθησυχαστικά τα αποτελέσματα των μικροβιολογικών αναλύσεων που διενήργησε το ΠΕΔΥ Θεσσαλίας

Τα θαλάσσια ύδατα στις ακτές του Δήμου Βόλου είναι εντός των επιτρεπόμενων ορίων της κείμενης νομοθεσίας…
Απαγόρευση κολύμβησης σε περιοχές του παραλιακού μετώπου του Παγασητικού

Απαγόρευση κολύμβησης σε περιοχές του παραλιακού μετώπου του Παγασητικού

Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού ενημερώνει για τα παρακάτω: Με Απόφαση του Κεντρικού Λιμενάρχη…