• 29 Απριλίου, 2023

Ήττα για τον ΓΣΑ στον Βόλο

Ήττα για τον ΓΣΑ στον Βόλο

Με γκολ του Σκλαπάνη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη μία ώρα αγώνα, ο Τοξότης νίκησε 1-0 τον ΓΣΑ σε αγώνα που είχε αρκετές φάσεις.

Η ομάδα του Κώστα Ρέππου μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε σε δύο περιπτώσεις. Πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό όταν ο Αραπίτσας βρήκε τον Χριστοφορίδη, αυτός μπήκε στη μεγάλη περιοχή κι απέναντι από τον Μπράνο, δεν είχε καλό τελείωμα, σούταρε χλιαρά εκεί όπου ήταν ο γκολκίπερ του Τοξότη. Στο επόμενο λεπτό, μακρινό ευθύβολο σουτ του Θεοδωρόπουλου κατέληξε άουτ αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στη συμβολή των δοκών.

Φάση στο 27’ για τον Τοξότη: ο Βαλωτής γύρισε το σώμα του και σούταρε από ευνοϊκό σημείο, με τον Λειβαδίτη να αποκρούσει. Οκτώ λεπτά αργότερα, από κλέψιμο του αρχηγού στο σημερινό ματς Ηλία Αράπη και πάσα του Θεοδωρόπουλου, ο Αραπίτσας απείλησε με ψηλοκρεμαστό πλασέ που πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο. Ο σέντερ φορ του ΓΣΑ είχε άλλη μία άστοχη τελική, από δύσκολη πλάγια θέση, μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στο 45’ ο Θεοδωρόπουλος έπιασε πλασέ στην κίνηση, σε κόρνερ του Καρρά, που δεν ήταν απειλητικό.

Στο 59ο λεπτό, ο Καρράς άλλο ένα καλοεκτελεσμένο κόρνερ, ο Ντόντα πήρε κεφαλιά, απέκρουσε ο Μπράνος και ο Μιχόπουλος δεν μπόρεσε να βάλει καλά το πόδι του από κοντά για να σκοράρει. Στο 62ο το 1-0. Ο Τοξότης κέρδισε φάουλ στα δεξιά της επίθεσής του, δίπλα στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής. Το εκτέλεσε ο Σκλαπάνης με το δεξί πόδι αιφνιδιάζοντας τον Λειβαδίτη και με αυτόν τον τρόπο, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα έφθασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα όταν πλασέ του Γιοβάνη από πλεονεκτική θέση, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο σουτ του Αράπη βρήκαν σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της βολιώτικης ομάδας, όπως και μία κεφαλιά του Ντόντα, ενώ καλύτερη ευκαιρία -κλασική- ήταν αυτή στο 84’ όταν απέκρουσε με το πόδι σουτ του Θεοδωρόπουλου σε τετ-α-τετ. Μία καλή στιγμή για τον Τοξότη, σουτ που μπλόκαρε πέφτοντας ο Λειβαδίτης και ένα χαμένο τετ-α-τετ από τον Βαλωτή, ωραία κίνηση από τον έμπειρο, αξιόλογο σέντερ φορ και σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο.

Ο Τοξότης κάνει φινάλε στο πρωτάθλημα εντός έδρας με την Αγία Άννα, ενώ για τον ΓΣΑ απομένουν δύο ακόμη παιχνίδια, την Τετάρτη το εξ αναβολής με τον Ρήγα Φεραίο και το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον Σαρακηνό, αμφότερα στο στάδιο «Ραγάζος».

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης,  Παπουτσής, Μάστορας, Άλμπα (88’ Μπαρμπούτας), Μαυρίδης (46’ Κωνσταντάκος), Βαλωτής.
ΓΣΑ: Λειβαδίτης, Μιχόπουλος, Τσιαγιανίδης (46′ Σιούτης), Πλαβός, Ντόντα, Μαυρογέννης, Χριστοφορίδης (75′ Γκρίνιας), Καρράς, Αραπίτσας, Αράπης, Θεοδωρόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…
Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Φινάλε αγωνιστικής σεζόν για τους αθλητές του στίβου

Τα 34α Ολύμπια, διοργάνωση που έγινε στο Λιτόχωρο, ήταν η τελευταία αγωνιστική δράση για αθλητές του…