• 27 Απριλίου, 2023

Ο Κων. Μαραβέγιας στην Αλόννησο: «Η πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δικαίωσε την επιλογή μου»

Ο Κων. Μαραβέγιας στην Αλόννησο: «Η πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δικαίωσε την επιλογή μου»

«Η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης ζητούν την αυτοδυναμία, όχι απλά για να αποφευχθούν φαινόμενα αστάθειας -λόγω συνεχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων- αλλά γιατί οι πολίτες ένιωσαν το 2015-19 «στο πετσί τους» τι σημαίνουν οι κυβερνήσεις συνεργασίας και δεν θέλουν να το ξαναζήσουν». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας από την Αλόννησο όπου περιόδευσε την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Ο κ. Μαραβέγιας επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλοννήσου, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Πέτρο Βαφίνη, όπως επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμεναρχείο και το Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Στις επαφές του με εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιακούς παράγοντες, συζήτησε μεταξύ άλλων για την ανάγκη εκσυγχρονισμού των υποδομών, τις ελλείψεις στελεχιακού δυναμικού, αλλά και για τις μεγάλες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το νησί στη νέα εποχή, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού (καταδυτικός τουρισμός) και στην περαιτέρω προβολή της Αλοννήσου μέσα από προωθημένες οικολογικές δράσεις.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Μαραβέγιας μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στο Πατητήρι για το διακύβευμα των εκλογών. Όπως μεταξύ άλλων ανέφερε, στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δυο διαφορετικές ιδεολογικές, προγραμματικές και αξιακές προτάσεις: Η μια διασφαλίζει την προκοπή και την ευημερία της χώρας και η άλλη την αβεβαιότητα και την υπερφορολόγηση. «Όλοι θυμόμαστε πώς κυβέρνησαν την περίοδο 2015 – 19 παίζοντας τη χώρα στα ζάρια. Με το κλείσιμο των τραπεζών και το 3ο -αχρείαστο- μνημόνιο, το άνοιγμα των συνόρων και την εισροή εκατομμυρίων μεταναστών από τη Τουρκία, την υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης με τους 29 νέους φόρους που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις αλματώδεις αυξήσεις στους φόρους εισοδήματος και στον ΕΝΦΙΑ», ανέφερε ο κ. Μαραβέγιας και πρόσθεσε ότι η ΝΔ κατάφερε να ανατρέψει αυτή την κατάσταση παίρνοντας γρήγορα και αποφασιστικά μέτρα για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και την αναμόρφωση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

 

«Η πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη δικαίωσε την επιλογή μου να κατέλθω στον πολιτικό στίβο» δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και συλλογικά η ΝΔ, έκαναν ένα τεράστιο έργο θέτοντας τις βάσεις για ακόμα πιο σπουδαία πράγματα για την Ελλάδα την επόμενη 4ετία.

 


Σχετικά Άρθρα

Η Ζ. Μακρή, κεντρική ομιλήτρια για την ειδική αγωγή στο Σύνταγμα

Η Ζ. Μακρή, κεντρική ομιλήτρια για την ειδική αγωγή στο Σύνταγμα

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας και Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά το διάστημα 2021-2023…
Αθ. Λιούπης: «Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ δίνει και η Νέα Ιωνία»

Αθ. Λιούπης: «Ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ δίνει και η Νέα Ιωνία»

Τη Ν. Ιωνία επισκέφθηκαν χθες οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Χρήστος Μπουκώρος,…
Χρ. Μπουκώρος: «Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας»

Χρ. Μπουκώρος: «Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ισχυρή εντολή για Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας»

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Volos Palace πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με…