• 26 Απριλίου, 2023

Παρουσιάζουμε την ενεργειακή κατασκευαστική εταιρεία NOBILIS PRΟ Α.Ε.

Παρουσιάζουμε την ενεργειακή κατασκευαστική εταιρεία NOBILIS PRΟ Α.Ε.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Σε έναν ιδιόκτητο χώρο 2.500 τ.μ. στο Κρόκιο Αλμυρού (290ο χλμ Αθηνών-Θεσσαλονίκης), βρίσκεται η έδρα της εταιρείας ENEΡΓΕΙΑΚΗ NOBILIS PRΟ ΑΕ.
Με συνολική παραγωγή που ξεπερνά τους 2.000 τόνους ετησίως, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκτέλεση έργων σε όλη την Ελλάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητές μας έχουν επεκταθεί και στο εξωτερικό. Το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε περιλαμβάνει:

➢ Μεταλλικές και μηχανολογικές κατασκευές διαφόρων ειδών
➢ Κατασκευές μεταλλικών κτιρίων
➢ Πολυώροφα κτίρια και σύμμεικτες κατασκευές
➢ Προκατασκευασμένους μεταφερόμενους οικίσκους
➢ Προκατασκευασμένα σπίτια
➢ Θαλάμους ψυγείων
➢ Ειδικές κατασκευές (Πολυκαρβονικά / Plexiglass / Στέγαστρα εισόδων)
➢ Κατασκευές και εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών πάρκων
➢ Οπλισμό σκυροδέματος
➢ Εμπόριο μορφοσιδήρων (κοιλοδοκούς, λαμαρίνες, γυψοσανίδες, ειδή κιγκαλερίας κ.ά.)

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Nobilis Pro επενδύουμε σε νέες, σύγχρονες μεθόδους και εξοπλισμό ώστε οι εργασίες μας να επιτελούνται όχι μόνο με ταχύτητα και ασφάλεια, αλλά και χωρίς κανέναν συμβιβασμό απέναντι στην ποιότητα των έργων μας.
Ενδεικτικά, ο εξοπλισμός μας αποτελείται από: Έναν τηλεσκοπικό γερανό 20 τόνων, τέσσερα φορτηγά με γερανούς, αυτοκινούμενες σκαλωσιές, υδραυλικό ψαλίδι λαμαρίνας, αυτόματη υδραυλική στρατζοπρέσσα, παντογράφο κοπής με οξυγόνο και πλάσμα, αυτόματη γραμμή κοπής και διάτρησης δοκαριών και ένα ζουμποψάλιδο 120 τόνων.

Στόχος μας δεν είναι να παρέχουμε απλώς τις πιο ειλικρινείς, ποιοτικές και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι υποχρέωσή μας. Το όραμά μας είναι να δημιουργούμε τις βάσεις που αναζητάτε ώστε να μπορείτε να χτίσετε το επιχειρηματικό και προσωπικό μέλλον που επιθυμείτε.
Γιατί, με κάθε μας έργο, εξασφαλίζουμε σιγουριά και ασφάλεια όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους εργαζομένους, τις οικογένειες και την τοπική σας κοινωνία.

Τη μελέτη καθώς και την εκτέλεση των έργων αναλαμβάνει το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας που αποτελείται από σχεδιαστές, μηχανολόγους μηχανικούς και επαγγελματίες τεχνίτες όπως: πιστοποιημένους ηλεκτροσυγκολλητές, μονταδόρους, χειριστές ανυψωτικών μέσων, εναέριες, εργοδηγούς, στρατζαδόρους και χειριστές εργαλειομηχανών.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την 50ετή μας παρουσία στο χώρο των τεχνικών κατασκευών, εγγυώνται ένα πράγμα: ότι το έργο σας βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που σέβονται την προσπάθεια, την επένδυση και τα όνειρά σας σαν να ήταν δικά τους.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…