• 3 Απριλίου, 2023

Στο κορυφαίο MIT ο δικός μας Στάθης Ηλιάκης – ή… όταν ούτε οι κορυφές δεν σταματούν τον Στάθη…

Στο κορυφαίο MIT ο δικός μας Στάθης Ηλιάκης – ή… όταν ούτε οι κορυφές δεν σταματούν τον Στάθη…

Ο δικός μας, Αλμυριώτης, Στάθης Ηλιάκης, γνωστός όχι μόνο για τις πρωτιές του σε διαγωνισμούς χημείας, μαθηματικών, πανελληνίων κτλ, αλλά και για την εργατικότητα και το ήθος του, έγινε δεκτός στο MIT (Massachusetts Institute of Technology), το κορυφαίο ίσως πανεπιστήμιο στον κόσμο.

Ο Στάθης Ηλιάκης, σήμερα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έγινε δεκτός για διδακτορικό στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του MIT.

Ανάμεσα σε άλλες -επίσης κορυφαίες- επιλογές πανεπιστημίων που τον δέχτηκαν, όπως Stanford και University of California-Berkeley, ο Στάθης επέλεξε το MIT. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Αμερική, για τις συνεντεύξεις-επισκέψεις στα πανεπιστήμια της επιλογής του.

Η κορυφή απλά δεν υπάρχει για τον Στάθη Ηλιάκη. Είμαστε περήφανοι που παρακολουθούμε την πορεία του και ενθουσιασμένοι με τα νέα του.

Στάθη, σου ευχόμαστε υγεία, τύχη, πρόοδο και μακάρι το παράδειγμά σου να δώσει δύναμη και σε άλλα παιδιά, να κυνηγήσουν τους στόχους τους και να τους επιτύχουν.