• 3 Απριλίου, 2023

Επιτυχίες μαθητών του ΓΕΛ Αλμυρού στους σχολικούς αγώνες στίβου

Επιτυχίες μαθητών του ΓΕΛ Αλμυρού στους σχολικούς αγώνες στίβου

Μετά τα ομαδικά αθλήματα -θυμίζουμε ότι η ομάδα του ΓΕΛ στο βόλεϊ κοριτσιών κατέκτησε φέτος τη δεύτερη θέση-, σειρά πήραν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού όσον αφορά στους σχολικούς αγώνες Λυκείων Μαγνησίας.

Την Δευτέρα 27 Μαρτίου, πέντε μαθητές του Γενικού Λυκείου Αλμυρού έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Ο Σταύρος Κοντοβάς πρώτευσε στο άλμα εις ύψος με επίδοση 1.95 (στη φωτογραφία αριστερά με τον γυμναστή Σπύρο Μάμαλη), ενώ ο Ιάκωβος Καλλίκας τερμάτισε πρώτος στα 100 μέτρα τρέξιμο με επίδοση 11:65. Αμφότεροι έπιασαν τα όρια και συνεχίζουν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος που πλέον περιλαμβάνει σχολεία σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία και των τριών άλλων αθλητών-μαθητριών του ΓΕΛ. Η Ελένη Αθανασιάδη ήταν 2η στα 800 μέτρα, η Ξένια Μαχά 2η στα 100 μέτρα και η Μαρία Πατσέα 4η στο άλμα τριπλούν. Παρά τις εξαιρετικές θέσεις που πήραν, δεν μπόρεσαν να σημειώσουν επιδόσεις τέτοιες που θα τις περνούσαν στην επόμενη φάση.

Τους μαθητές συνόδευσε στον Βόλο ο καθηγητής φυσικής αγωγής του σχολείου, Σπύρος Μάμαλης, ενώ από τη Διεύθυνση του ΓΕΛ εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τον Δήμο Αλμυρού για την άριστη συνεργασία καθώς διατέθηκε το λεωφορείο του Δήμου για τη μετακίνηση στο Πανθεσσαλικό. Τέλος, σημειώνουμε πως η β’ φάση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 6 Απριλίου.


Σχετικά Άρθρα

Επιτυχόντες ΓΕΛ Αλμυρού

Επιτυχόντες ΓΕΛ Αλμυρού

Με την ανακοίνωση των βάσεων και των τελικών αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 κλείνει πλέον η…
Οι πρωτιές των μαθητών του ΓΕΛ Αλμυρού στις πανελλήνιες

Οι πρωτιές των μαθητών του ΓΕΛ Αλμυρού στις πανελλήνιες

Δημοσιεύουμε σ’ αυτό το άρθρο τα αποτελέσματα των μαθητών με τις μεγαλύτερες βαθμολογίες στο ΓΕΛ Αλμυρού,…
“Τα έσπασαν” οι Γοργόνες και οι Μάγκες του ΓΕΛ Αλμυρού

“Τα έσπασαν” οι Γοργόνες και οι Μάγκες του ΓΕΛ Αλμυρού

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η θεατρική παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες” των μαθητών του Γενικού Λυκείου, που…