• 1 Απριλίου, 2023

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Αγία Άννα

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Αγία Άννα

Η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Αγία Άννα κέρδισε 0-1 στη Νέα Αγχίαλο τον Πύρασο και συνεχίζει να καταδιώκει τον Μαγνησιακό στη μάχη του τίτλου.

Δεν έφθανε ο κακός αγωνιστικός χώρος για τους ποδοσφαιριστές, αλλά συν τοις άλλοις ο αγώνας διεξήχθη με πολύ δυνατό αέρα. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο μόνο ημίχρονο, πέντε μπάλες κατέληξαν στη θάλασσα… και άλλες δύο στη συνέχεια… Όπως ήταν λογικό, έγιναν ελάχιστες φάσεις. 

Πρώτη ευκαιρία με άστοχο σουτ εντός μεγάλης περιοχής από τον Γκαραβέλα στο 12ο λεπτό. Η Αγία Άννα άνοιξε το σκορ στο 27′ όταν οι παίκτες της έκλεψαν την μπάλα στο κέντρο, ο Αργύρης πέρασε κάθετη μεταβίβαση και σκόραρε ο Κορέτα με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής από δύσκολη πλαϊνή θέση. Αυτές ήταν οι μοναδικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο!

Στο 57′ σε κόρνερ του Πετράκου, κεφαλιά του Σέττου χτύπησε στο οριζόντιο και μετά από κοντά αστόχησε εξ επαφής ο Παπαδημητρίου, στην καλύτερη στιγμή -διπλή ευκαιρία- για τη βολιώτικη ομάδα. Στο 66′ ο Παπαδημητρίου βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να σουτάρει αφού η μπάλα ήταν στον αέρα μετά το κοντρόλ του. Από πλευράς γηπεδούχων, στην επανάληψη δεν είχαμε κάποια ολοκληρωμένη προσπάθεια στα αντίπαλα καρέ. 

Πύρασος: Τάσος, Μπούτλας, Νίνος, Κόκκας, Διαμαντένιας (58′ Κατσιγιάννης), Τσιότρας, Μπουμπούκης (80′ Παπαδογεώργος), Ροτζέριο, Φουρκιώτης, Θεοδωρόπουλος, Γκαραβέλας (72′ Ζητούδης).
Αγία Άννα: Φαγιέ, Χατζητρακόσιας, Παπαδήμος, Χολέβας, Ρόκας, Αργύρης, Κορέτα (66′ Τσελεπής), Βέργος, Παπαδημητρίου, Πετράκος (82′ Καλαμίδας), Σέττος (90′ Σουγκάρης).


Σχετικά Άρθρα

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…
Ασταμάτητο το εξπρές του Μαγνησιακού, πέρασε από τη Ν. Αγχίαλο

Ασταμάτητο το εξπρές του Μαγνησιακού, πέρασε από τη Ν. Αγχίαλο

Στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, ο Μαγνησιακός συνέχισε την πορεία του με ακόμη μία νίκη, σκορ…