• 31 Μαρτίου, 2023

Η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαρία Ούτα σε χωριά του Δήμου Αλμυρού – Πρόγραμμα συναντήσεων και συζητήσεων

Η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαρία Ούτα σε χωριά του Δήμου Αλμυρού – Πρόγραμμα συναντήσεων και συζητήσεων

Ιδιαιτέρως γόνιμες και άκρως ελπιδοφόρες ήταν οι πρώτες επαφές που είχε η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Ούτα, σε χωριά του Δήμου Αλμυρού, με φορείς και κατοίκους. Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν σε Αγίους Θεοδώρους, Αχίλλειο, Πτελεό και Σούρπη και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Οι συναντήσεις αυτές αποσκοπούν στο να ακουστούν τα σοβαρά, αλλά και καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των παραπάνω χωριών με βασικές ελλείψεις σε σημαντικές υποδομές, όπως δίκτυα αποχέτευσης και βιολογικοί καθαρισμοί, ποιοτικό πόσιμο νερό, ελλιπές συγκοινωνιακό δίκτυο και αίσθημα εγκατάλειψης, μιας και κάποια από αυτά δεν τα επισκέπτεται ούτε μία φορά την εβδομάδα ένας γιατρός.

Στο Αχίλλειο, η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μαρία Ούτα, συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιδιαίτερα δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου, οι οποίοι της έθεσαν τα προβλήματα σχετικά με το Μουσείο Θαλάσσης το οποίο παραμένει κλειστό, αν και είναι ένα από τα λίγα που βρίσκονται στην Ελλάδα, η έλλειψη ποιοτικού πόσιμου νερού, ενώ τέθηκε και το θέμα αξιοποίησης του χώρου κάμπινγκ που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Στους Αγίους Θεοδώρους συναντήθηκε με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου και με κατοίκους του χωριού όπου τέθηκαν τα θέματα της ελλιπούς οδικής συγκοινωνιακής σύνδεσης, η οποία υποχρεώνει τους κατοίκους να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τη στροφή Αχιλλείου, καθώς και το βασικότατο πρόβλημα της απουσίας γιατρού.

Από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μαρία Ούτα, κατανόησε τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων και τόνισε ότι οι λύσεις υπάρχουν, αλλά οι ιθύνοντες σε Περιφέρεια και Κρατική Διοίκηση με το να κομπάζουν ότι τα έχουν όλα λυμένα, καλό θα ήταν να δώσουν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα είναι ανάγκη να δραστηριοποιηθούν έχοντας το απαιτούμενο ενδιαφέρον όσοι διοικούν κρίσιμες υπηρεσίες σε επίπεδο Νομού. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών, μόλις οι πολίτες εμπιστευθούν το πρόσωπό της, είναι σε ετοιμότητα να δώσει όλες τις δυνάμεις της για την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους των χωριών.

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν σε Πτελεό και Σούρπη, όπου έγιναν επαφές με εκπροσώπους της Κίνησης Νέων Πτελεού και του τοπικού Λαογραφικού Συλλόγου, διαπιστώνοντας ότι αποτελούν τις «κινητήριες δυνάμεις» της περιοχής, δίνοντας λύσεις και διεξόδους στην καθημερινότητα των πολιτών. Επίσης, συναντήθηκε στη Σούρπη με τον Πρόεδρο του Αίαντα Χρήστο Κωστούλα, καθώς και εκπροσώπους του Λαογραφικού Συλλόγου, του Προέδρου Σπύρου Γουρναρόπουλου και του Προέδρου του Πολιτιστικού Σούρπης, Νίκου Περιστερά και του μέλους Τριαντάφυλλου Σπανού.

Σε όλες τις συναντήσεις, η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας, ανέλυσε τις πολιτικές που θα επιχειρήσει να εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με την τοποθέτηση του ανθρώπου στο κέντρο της πολιτικής και την άμεση αποκατάσταση της υπαίθρου που θα την καταστήσουν την «καρδιά» του κεντρικού Κράτους, λύνοντας καθημερινά προβλήματα και δίνοντας προτεραιότητα στην αναζωογόνησή της.

Πρόγραμμα συναντήσεων και πολιτικών συζητήσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/2/2023
Βελεστίνο
4:30μ.μ. Συναντήσεις με πολιτιστικούς, αθλητικούς φορείς και συλλόγους
5:30μ.μ. San Remo café – πολιτική συζήτηση
Αλμυρός – Ευξεινούπολη
7:00μ.μ. Πολιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης (κεντρική ομιλία ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής – Πρωτογενής τομέας – ΚΑΠ)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/2/2023
Αερινό – Άγιος Δημήτριος – Περίβλεπτο – Ελευθεροχώρι – Κοκκίνα
10:00π.μ. Συναντήσεις με πολιτιστικούς φορείς και πολίτες
Στεφανοβίκειο
11:30 (Πλατεία): Πολιτική ομιλία
12:00 Συναντήσεις με πολιτιστικούς φορείς


Σχετικά Άρθρα

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με τον Δ. Μάντζιο στον Ξηριά

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με τον Δ. Μάντζιο στον Ξηριά

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επίσκεψη κλιμακίου με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο…
Έκκληση Χάρη Δούκα:  «Συμβολικό 24ωρο κλείσιμο των δήμων, να ακουστεί η φωνή μας…»

Έκκληση Χάρη Δούκα:  «Συμβολικό 24ωρο κλείσιμο των δήμων, να ακουστεί η φωνή μας…»

 Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του γραφείου του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα: Σε αδιέξοδο οδηγείται το σύνολο…
Η αποτίμηση των εκλογών από το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Η αποτίμηση των εκλογών από το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας λάβαμε και δημοσιεύουμε: Η ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας των Ευρωπαϊκών εκλογών…