• 29 Μαρτίου, 2023

Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Food Expo τα κορυφαία προϊόντα Olivos Terra της Crozana

Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Food Expo τα κορυφαία προϊόντα Olivos Terra της Crozana

Με την παρουσίαση -για πρώτη φορά- των μοναδικών προϊόντων της και συγκεκριμένα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου, ελαιών και πάστες ελιάς με τη διακριτική επωνυμία «Olivos Terra» που προσέλκυσαν δεκάδες επισκέπτες ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Crozana LTD στην Food Expo 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη ΝΑ Ευρώπη. 

H κορυφαία ποιότητα των «Olivos Terra» καθώς και οι ιδιαίτερες και ευφάνταστες συνταγές σε πάστες ελιάς από τον διεθνή σεφ και συνεργάτη της Crozana LTD Μίλτο Καρούμπα εντυπωσίασαν όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο της Crozana!

Η βολιώτικη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στη Μαγνησία τα τελευταία χρόνια και έχει καταφέρει να φέρει μια διαφορετική πραγματικότητα στον πρωτογενή τομέα της περιοχής και ειδικά στην ελαιοκαλλιέργεια, για άλλη μια φορά πρωτοπόρησε, παρουσιάζοντας τα προϊόντα «Olivos Terra» που εκτός από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με γεύση και αρώματα φρεσκοκομμένης ελιάς καθώς και τις μαύρες και πράσινες ελιές αλλά και τις γεμιστές με πιπεριά φλωρίνης, αμύγδαλο και σκόρδο παρουσίασαν και τις πάστες ελιάς με συνταγές που «τρέλαναν» τον ουρανίσκο μας!

Από την μαύρη πάστα ελιάς με λάδι τρούφας και βασιλικό για μια γεύση με ιδιαίτερο γαστρονομικό χαρακτήρα, έντονο άρωμα αλλά και λεπτεπίλεπτη επίγευση, πάμε στην μαύρη πάστα ελιάς με ταντούρι -ένα μείγμα Ινδικών μπαχαρικών- για μια γεύση με ζεστές νότες κανέλας και μοσχοκάρυδου.

Και για εκείνους που αγαπούν τα καυτερά μπορούν να δοκιμάσουν την πράσινη πάστα ελιάς με κάρυ και τσίλι για μια πικάντικη επίγευση που μένει αξέχαστη ενώ για όσους προτιμούν τις πιο δροσερές γεύσεις η πράσινη πάστα ελιάς με μους πιπεριάς Φλωρίνης και δυόσμο θα γίνει το αγαπημένο τους συνοδευτικό!

«Αγαπώ τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουζίνα γι’ αυτό και θέλω να συνεργάζομαι με ανθρώπους και εταιρείες που έχουν αυτή την φιλοσοφία», δηλώνει στον «Λαό» ο σεφ Μίλτος Καρούμπας και συνεχίζει «η Crozana είναι μια εταιρεία που καλλιεργεί με μεράκι χιλιάδες στρέμματα σχολάζοντων ελαιοπερίβολων στην Μαγνησία. Αυτά τα ελαιόδεντρα ανταποκρίθηκαν στην αγάπη που πήραν και έδωσαν απλόχερα τον καρπό τους. Τι καλύτερο από το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο, από τις πεντανόστιμες ελιές που διαχρονικά γεμίζουν τα ελληνικά -και όχι μόνο- τραπέζια αλλά και από μια απαλή πάστα ελιάς να καλύπτει το φρέσκο ζεστό ψωμάκι μας; Για μένα η καλή πρώτη ύλη είναι το βασικό συστατικό για όλα και η Crozana στα Olivos Terra έχει εξαιρετική ποιότητα».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως μέσα στη διάρκεια των τριών χρόνων λειτουργίας της Crozana ο τρόπος λειτουργίας της εταιρείας όχι μόνο ενέπνευσε την εμπιστοσύνη δεκάδων ανθρώπων που της εμπιστεύτηκαν την διαχείριση των ελαιοπεριβόλων τους αλλά και πολλών ακόμα που ζητούν από την εταιρεία να απορροφήσει την δική τους παραγωγή.

«Είναι η αλήθεια πως ήταν πολλοί εκείνοι που απευθύνθηκαν σε εμάς ώστε να απορροφήσουμε την παραγωγή τους», σημειώνει ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Νίκος Δημητρόπουλος και προσθέτει πως «ο κόσμος είδε πως δουλεύουμε και μας εμπιστεύτηκε. Εμείς το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε αν θέλετε ή καλύτερα να διαβεβαιώσουμε είναι πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αμείωτη αγάπη πάνω σε αυτό που κάνουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι αλλά και να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε».