• 25 Μαρτίου, 2023

Το ματς της χρονιάς! Δώδεκα γκολ από Θησέα κι Αίαντα!!!

Το ματς της χρονιάς! Δώδεκα γκολ από Θησέα κι Αίαντα!!!

Δίχως αμφιβολία το ματς της χρονιάς έγινε σήμερα στο Βασδέκειο όπου παρέλασαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος. Θησέας και Αίας προσέφεραν γκολ και θέαμα διαφημίζοντας το ποδόσφαιρο, σε ένα σπάνιο ματς με απίστευτη εξέλιξη.

Η ομάδα της Αγριάς προηγήθηκε 3-0 και 5-2, στο 85′ ο Αίας έκανε το 5-6 και στις καθυστερήσεις είχαμε την ισοφάριση. Το 6-6 ήταν το αποτέλεσμα αυτού του καταπληκτικού παιχνιδιού.

Στο 4ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 2-0 με δύο γκολ του Αλαμάνη κι όταν στο 28′ έγινε το 3-0 από τον Αλεξίου, πολλοί ίσως θεώρησαν ότι το ματς είχε λήξει… Πολλοί αλλά όχι οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά που μείωσαν σε 3-2 πριν τελειώσει το ημίχρονο με κεφαλιές από τους Ξηροκώστα και Μπιρμπίλη, στο 39′ και 42′ ύστερα από κόρνερ του Μπιρτσάι και σέντρα του Φαράντου αντιστοίχως.

Στο ξεκίνημα του β μέρους ο Ντούρας έχασε κλασική ευκαιρία και ο Θησέας πέτυχε δύο τέρματα μέσα σε ένα τριλεπτο, με τον Αλμασίδη στο 60′ και σέντρα σουτ του Κουκουτή στο 63′.

Και μετά άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση…. Έχουμε και λέμε: 5-3 στο 69′ με αυτογκόλ του Αλαμάνη σε φάση που άρχισε με εκτέλεση κόρνερ του Μπιρτσάι, 5-4 στο 75′ με πλασέ του Μπιρμπίλη ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Στεφανή, 5-5 στο 78′ με πλασέ στην κίνηση από τον Κωστούλα σε ασίστ Μπιρτσάι και 5-6  στο 85′ με ωραία ενέργεια και πλασέ του Δημητρίου.

Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γυριστή μακρινή κεφαλιά του Αλμασίδη.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι της χρονιάς έδωσε ο κόουτς του Αίαντα.

Για την κιτρινόμαυρη ομάδα έπαιξαν οι Γκόγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής, Μπιρτσάι, Κομπούρας (46′ Κωστούλας), Βούλγαρης (67′ Γκιόκα), Παπαδόπουλος (87′ Χρυσικός), Δημητρίου, Νικογιάννης (58′ Ντούρας).


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…