• 19 Μαρτίου, 2023

Ωραίες φάσεις από τους παίκτες του ΓΣΑ κι εύκολο τρίποντο!

Ωραίες φάσεις από τους παίκτες του ΓΣΑ κι εύκολο τρίποντο!

Την έδρα του εκμεταλλεύτηκε ο ΓΣΑ κι έφθασε σε εύκολη νίκη 4-1 απέναντι στην Ακρόπολη. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Ρέππου στο πρώτο μέρος που έληξε 2-0, μείωσε η Ακρόπολη δίνοντας νέο ενδιαφέρον, αλλά σύντομα “καθάρισαν” τη νίκη οι “κυανόλευκοι”. Πολύ καλές εντυπώσεις από τους μικρούς που μπήκαν στην επανάληψη για ακόμη ένα παιχνίδι!

Στο 3ο λεπτό σουτ του Κλουκουτάρα από ευνοϊκό σημείο πήρε φάλτσο και πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τη γηπεδούχο ομάδα. Δεύτερη κλασική στο 11′ με πάσα του Χειλά και πλασέ του Γκάμπα που έφυγε σύρριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βίτσου. Λίγο πιο μετά, ο Κλουκουτάρας έκανε σουτ από καλή θέση και ο γκολκίπερ της Ακρόπολης απέκρουσε. Ακόμη μια μεγάλη φάση σε αντεπίθεση που ξετύλιξε ωραία ο Χριστοφορίδης, σουτ στην κίνηση του Αραπίτσα από τη μικρή περιοχή άουτ.

Κι αφού δεν μπόρεσαν από κοντά οι επιθετικοί, τη λύση έδωσε ο Θεοδωρόπουλος που σκόραρε στο 21ο λεπτό με ένα ευθύβολο, συρτό, δυνατό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που κατέληξε στη δεξιά γωνία, εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Βίτσος.

2-0 στο 26′: ο Χριστοφορίδης έκανε σέντρα, απέκρουσε ο Βίτσος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με αυτογκόλ του Τσούτσα που δεν μπόρεσε να διώξει πάνω στη γραμμή του τέρματος. Είχε μερικές ακόμη στιγμές στα αντίπαλα καρέ ο ΓΣΑ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου χωρίς άλλο τέρμα.

Ωραίο σουτ λίγο άουτ από τον Μιχόπουλο στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης και φθάσαμε στο 52′ όταν η Ακρόπολη μείωσε με ένα πολύ ωραίο γκολ του Χρυσαφόπουλου,  ο οποίος ελίχθηκε από τα αριστερά και σούταρε στο “παραθυράκι”.

Γκολ του Χειλά ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά στο 70′ έκανε το 3-1: η φάση ξεκίνησε από τους νεοεισελθόντες Κυρίτση, Τσιάτσιο, την ασίστ ο Χριστοφορίδης και το γκολ ο Χειλάς μπροστά στην εστία με προβολή.

Στο 75′ ο Τσιάτσιος άδειασε τον αντίπαλό του με ντρίμπλα και σε τετ-α-τετ πλάσαρε λίγο άουτ, στο επόμενο λεπτό ο ίδιος είχε δοκάρι οριζόντιο με εξ επαφής σουτ! Στις δύο φωτό, η πρώτη φάση του μικρού ταλαντούχου μεσοεπιθετικού…

Τέταρτο γκολ για τον Αλμυρό στο 84′ με κεφαλιά του Ντόντα ύστερα από κόρνερ του Καρρά. Και ο πανηγυρισμός τους… Ο Χρήστος Ντόντα, ξαφνικά έχει εξελιχθεί σε σκόρερ, αφού στα 4 ματς του ΓΣΑ στο β’ γύρο έχει σκοράρει στα τρία…

ΓΣΑ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Καρράς, Πλαβός, Ντόντα, Χριστοφορίδης (78′ Οικονόμου), Χειλάς (81′ Μπένος), Γκάμπας (66′ Κυρίτσης), Αραπίτσας (66′ Τσιάτσιος), Κλουκουτάρας (46′ Κουτσουράκης), Θεοδωρόπουλος.
Ακρόπολη: Βίτσος, Μαλλιαρός, Βασιλείου, Τ. Τσούτσας, Στρούγγης, Κολυμήτρας (52′ Χρ. Τσούτσας), Χρυσαφόπουλος, Βαρελόπουλος (81′ Τσιαμήτας), Πιτσάβας, Παγώνης, Πούλιος.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…