• 16 Μαρτίου, 2023

Αποτελέσματα, σκόρερ και συνθέσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής στην A’ ΕΠΣΘ

Αποτελέσματα, σκόρερ και συνθέσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής στην A’ ΕΠΣΘ

Εμβόλιμη αγωνιστική χθες Τετάρτη στην Α’ Τοπική, χωρίς εκπλήξεις και …ημέρα των φιλοξενούμενων αφού κέρδισαν οι πέντε από τις επτά ομάδες που αγωνίστηκαν εκτός έδρας.

Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας-ΓΣΑ….1-3
Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΓΣΑ που πέρασε με 1-3 από τα Λεχώνια. Ο Ντόντα στο 25’ με κεφαλιά το 0-1 ύστερα από κόρνερ του Καρρά, ο Χειλάς το 0-2 στο 37’ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και οι γηπεδούχοι μείωσαν λίγο πριν βγει το ημίχρονο με τον Μούτο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 62’ ο Χειλάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στη συνάντηση. Πολύ καλή παρουσία είχαν για τον ΓΣΑ οι νεαροί που χρησιμοποιήθηκαν, Κουτσουράκης, Τσιάτσιος και Γκρίνιας!
Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας: Μιχαλόπουλος (87’ Γανωτής Αρ.), Μασούρας, Πάγια, Γεωργίου, Τσουμάνης, Ρίζος (75’ Μαλούσι), Παλάντζας, Σιδέρης, Βαλουξής (37’ λ.τρ. Λατίφη), Αράμπογλου, Μούτος (87’ Απ. Γανωτής).
ΓΣΑ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος (46’ Τσιάτσιος), Τσιαγιανίδης, Αράπης, Ντόντα, Χριστοφορίδης, Χειλάς, Καρράς, Γκάμπας (88’ Κοντογεωργάκης), Κλουκουτάρας, Κουτσουράκης (65’ Γκρίνιας).

Τοξότης-Αίας….0-1
Υπό το φως των προβολέων στο βοηθητικό του ΕΑΚ, o Αίας “χτύπησε” στο τέλος και πήρε σημαντικό τρίποντο. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Αίας -με πολύ καλή πίεση στους αντιπάλους- είχε αρκετές τελικές προσπάθειες και φάνηκε απειλητικός με τον Νικογιάννη σε δύο περιπτώσεις, ενώ στο 44′ κεφαλιά του Ξηροκώστα από καλή θέση έφυγε άουτ. Στην επανάληψη ο Τοξότης είχε καλύτερες ευκαιρίες, στο 52′ και στο 54′ ο Γκόγκος έκανε σωτήριες επεμβάσεις σε τετ-α-τετ του Μαυρίδη και σουτ του Άλμπα, ενώ στο 56′ σουτ του Άλμπα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών. Το 0-1 έγινε στο 83′: ο Στεφανής εκτέλεσε φάουλ από τον χώρο του κέντρου, ο Παπανικολόπουλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με παρέμβαση του Παπαδόπουλου κι ενώ αμυντικός των γηπεδούχων μπήκε στη φάση αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το τέρμα.
Συνθέσεις:
Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Ζαφειρίου (67′ Λάμπρου), Γιωτόπουλος, Παπουτσής, Μαυρίδης, Άλμπα.
Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Φαράντος, Ξηροκώστας, Στεφανής, Κατσαβριάς (57′ λ.τρ. Κωστούλας), Κομπούρας (84′ Γκιόκα), Παπαδόπουλος (88′ Χρυσικός), Βούλγαρης, Δημητρίου, Νικογιάννης (84′ Ντούρας).

Ακρόπολη-Πύρασος….0-1
Με σκόρερ τον 19χρονο Αγχιαλίτη Θανάση Γκαραβέλα, που φέτος έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα κι έχει πετύχει αρκετά τέρματα, ο Πύρασος απέδρασε με 0-1 από το Σέσκλο. Την ασίστ στη φάση του γκολ ο Φουρκιώτης στο 62′.
Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Βίτσος, Κατσαρός (70’ Βασιλείου), Πούλιος, Τσούτσας (70’ Τσουκάλης), Κολυμήτρας, Κουτσώνας, Βαρελόπουλος, Παπούλιας (15’ λ.τρ. Τζινέρης), Παγώνης, Αξιώτης (25’ λ.τρ. Γκάγκας), Πιτσάβας.
Πύρασος: Τσιλίγκος, Μπούτλας (55’ Στεργίου), Νίνος (88’ Κατσιγιάννης), Κόκκας, Διαμαντένιας, Τσιότρας, Μπουμπούκης (79’ Ζητούδης), Ροτζέριο, Φουρκιώτης (79’ Καραγιώργος), Θεοδωρόπουλος, Γκαραβέλας.

Δήμητρα-Αγία Άννα….0-7
Στο γήπεδο του Πλατάνου: 0-1 στο 2’ ο Ζαρίφης, 0-2 στο 14’ ο Παπαδημητρίου , 0-3 στο 20’ ο Παπαδημητρίου, 0-4 στο 30’ ο Κορέτα, 0-5 στο 32’ ο Παπαδημητρίου, 0-6 στο 55’ o Κορέτα 0-7 στο 62’ o Σέττος.
Συνθέσεις:
Δήμητρα:  Νικοβιώτης, Ευαγγέλου, Γκρέμι, Ξηρομερίσιος, Παπαγεωργίου, Π. Ρούσας, Τζοβάρας, Κουτσοκέρας, Μόσχος, Μ. Στουρνάρας.
Αγία Άννα: Φλίγκος, Σουγκάρης, Παπαδήμος, Χολέβας, Αλεξανδρίδης, Βέργος, Κορέτα, Αργύρης (46’ Χατζητρακόσιας), Παπαδημητρίου (46’ Καναβός), Ζαρίφης, Σέττος.

Παρακάτω  μερικές φωτογραφίες απ’ αυτή την αναμέτρηση.

Στα άλλα παιχνίδια:
Σαρακηνός-Ρήγας Φεραίος….1-1 (30’ Μπέικος-26’ Χασάπης)
Αγχίαλος-Μαγνησιακός….1-3 (6’ Πάσχος-4’, 23’ πέν., 91’ Βλάχος)
Θησέας-ΑΕ 2002….2-0 (40′ Κόφφας, 47′ Αλαμάνης)

Βαθμολογία:
Αγία Άννα 47, Μαγνησιακός 47, Θησέας 39, ΓΣΑ 34, Ρήγας Φεραίος 32, Αίας 32, Πύρασος 31, Σαρακηνός 25, Τοξότης 21, Αγχίαλος 14, Ακρόπολη 14, ΑΕ 2002 11, Λεχώνια 9, Δήμητρα 0.


Σχετικά Άρθρα

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…