• 12 Μαρτίου, 2023

Αγγλικό σκορ… για ακόμη μία φορά στο Αχίλλειο

Αγγλικό σκορ… για ακόμη μία φορά στο Αχίλλειο

Για ακόμη μία φορά, ο αγώνας του Αχιλλέα στο γήπεδό του είχε αυτό που συνηθίζουμε να λέμε αγγλικό σκορ. Η κυανόλευκη ομάδα νίκησε 5-3 τη μαχητική ομάδα των Νέων Αγίας Άννας που προηγήθηκε δύο φορές και έτσι, πλησίασε στη δεύτερη θέση εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία που έφερε η Χλόη στην Αργαλαστή αλλά και την ήττα των Νέων Αθλητών Νίκης στα Κανάλια.

Πλέον η Χλόη είναι στους 28, οι Νέοι Αθλητές στους 25 και ο Αχιλλέας έφθασε στους 24 βαθμούς, με πρώτο πάντα τον Ατρόμητο που παίζει το απόγευμα και μπορεί να αποσπαστεί.

Η εξέλιξη του σκορ στο Αχίλλειο είχε ως ακολούθως: 0-1 ο Πλιακοστάθης στο 12ο λεπτό, ισοφάρισε ο πολύ καλός σήμερα Μαλλιαρός με πλασέ στο 25ο, ο Μάρκου έκανε το 1-2 στο 40’ που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο Κλίντον στο 50’ με κεφαλιά το 2-2 και ο ίδιος παίκτης με το ωραιότερο τέρμα της αναμέτρησης, το 3-2 στο 65’ με ανάποδο ψαλιδάκι. Ο Μάρκου έκανε το 3-3 στο 74’ και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στη συνέχεια. Αφού δεν πήραν όμως το προβάδισμα, ήταν οι παίκτες του Αχιλλέα αυτοί που έφθασαν στη νίκη. Αρχικά το 4-3 πέτυχε ο Κατσιαβριάς με σουτ, στοπάρισε την μπάλα και γύρισε ωραία το σώμα του προς την εστία και στο 88’ ο κορυφαίος Κλίντον «σφράγισε» το τρίποντο με δικό του χατ τρικ.

Αναφέρουμε τέλος ότι σε 6 αγώνες φέτος στο γήπεδο “Αποστόλης Πλασταράς” του Αχιλλείου, έχουν μπει 40 τέρματα!!! Μία φορά ο Αχιλλέας ηττήθηκε με 2-3 και κέρδισε τα υπόλοιπα ματς με 6-2, 3-2, 4-3, 4-3 και 5-3.

Αχιλλέας: Τίτας, Μαλλιαρός, Αλντίν, Τσουκάρας, Κωστόπουλος (85’ Κούκα), Μπεζάτης, Παναγιώτου (46’ Καλτσάς), Μαρούλης, Κατσιαβριάς (89’ Παναγιώτου), Μόσχος (85’ Αυγέρης), Κλίντον (89’ Αλ. Μουζουράκης).

Νέοι Αγίας Άννας: Τσαρδακάς, Σίλελης (87’ Ντρόνγκα), Πασιάς (60’ Ζηργάνος), Δράκος (82’ Μπασδάνης), Ευτυχιάδης, Δράκος, Πλιακοστάιθης (60’ Φιλατζικιώτης), Μιούλης, Μάρκου, Ι. Κόπο (82’ Λ. Κόπο), Ντρόνγκα.


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…