• 7 Μαρτίου, 2023

Καθιστική διαμαρτυρία από τους μαθητές και κινητοποίηση των Επαγγελματοβιοτεχνών στην απεργία της Τετάρτης

Καθιστική διαμαρτυρία από τους μαθητές και κινητοποίηση των Επαγγελματοβιοτεχνών στην απεργία της Τετάρτης

Βάσει έμπιστων πληροφοριών οι μαθητές των σχολείων του Αλμυρού προτίθενται να προβούν σε καθιστική διαμαρτυρία αύριο Τετάρτη, στα πλαίσια της κινητοποίησης που γίνεται μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Παράλληλα το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού με το παρακάτω ψήφισμά της στηρίζει την κινητοποίηση και καλεί τα μέλη στην απεργιακή διαμαρτυρία:

Κάλεσμα των μελών μας σε συμμετοχή στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία, ενάντια στις διαχρονικές κρατικές επιλογές που οδήγησαν στην υποβάθμιση των ελληνικών σιδηροδρόμων και κατέληξαν στο τραγικό προδιαγεγραμμένο δυστύχημα – δολοφονία που συνέβη στα Τέμπη.Στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία καλούν τον κόσμο διάφοροι σύλλογοι και συλλογικότητες της περιοχής μας, μα πάνω από όλους τα παιδιά μας από τα Γυμνάσια και Λύκεια του τόπου μας.

Όλοι μαζί την Τετάρτη 8-3 στις 10:30 στην κεντρική πλατεία να δώσουμε το παρόν, να ενώσουμε τη φωνή μας μαζί με αυτή των παιδιών για να απαιτήσουμε καλύτερα και ασφαλή τρένα, να ζητήσουμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απονομή δικαιοσύνης.Το Δ.Σ του συλλόγου


Σχετικά Άρθρα

Απεργούμε!

Απεργούμε!

Όλες οι δημοσιογραφικές Ενώσεις της χώρας, κηρύσσουν ομόφωνα 24ωρη απεργία σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…