• 1 Μαρτίου, 2023

Γαϊτανάκι, μασκώτ, μπαμπάδες εν δράσει και caracatu στο Καρναβάλι Ριζομύλου

Γαϊτανάκι, μασκώτ, μπαμπάδες εν δράσει και caracatu στο Καρναβάλι Ριζομύλου

Εξαιρετικά οργανωμένο και πλούσιο το πρόγραμμα που επεφύλαξε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου για τους δημότες του. Οι εκδηλώσεις απλώνονταν σε όλο τον Δήμο, ενώ επαγγελματίες μουσικοί, διασκεδαστές, dj, ηθοποιοί (μασκώτ, ξυλοπόδαροι) κλπ συνέδραμαν στο αποτέλεσμα.

Η κάμερα του “Λαού” βρέθηκε στο Ριζόμυλο και κατέγραψε το κέφι των συμμετεχόντων στα δεκάδες πεζοπόρα τμήματα και στα άρματα στην παρέλαση καρναβαλιστών. Το παρόν έδωσε η μπάντα κρουστών των caracatu, η οποία έδωσε το ρυθμό σε βραζιλιάνικους σκοπούς. Βροχή κομφετί με ειδικό μηχάνημα έλουσε τους παρισταμένους, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μετά την παρέλαση των καρναβαλιστών, στην πλατεία Ριζομύλου με κούλουμα και χάλκινα.

Η εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος για τα θέματα πολιτισμού κα Χατζοπούλου – Παπανικολάου Βάσω δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους για τη συνδρομή τους στο αποτέλεσμα και για τη συμμετοχή τους.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Νασίκας, ευχαρίστησε και έδωσε τα συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν μαζί του για το αποτέλεσμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων και βεβαίως απόλαυσε την παρέλαση βγάζοντας τις απαραίτητες σέλφι με τους πολλούς επισήμους που παρευρέθησαν και διασκέδασαν στις εκδηλώσεις.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…