• 19 Φεβρουαρίου, 2023

Ωραίο παιχνίδι στον Αλμυρό, έλειψε μόνο το γκολ / ΓΣΑ-Θησέας σε εικόνες

Ωραίο παιχνίδι στον Αλμυρό, έλειψε μόνο το γκολ / ΓΣΑ-Θησέας σε εικόνες

ΓΣΑ-Θησέας σήμερα στο στάδιο “Αθανάσιος Ραγάζος” σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που είχε αρκετές φάσεις, όχι όμως και γκολ. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Κώστα Ρέπου και του Δημήτρη Κόφφα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να έχουν δυο-τρεις κλασικές φάσεις στην επανάληψη.

Με το 0-0 στον Αλμυρό και το 1-1 στο Βελεστίνο μεταξύ Ρήγα και Μαγνησιακού, κερδισμένη της 14ης αγωνιστικής βγήκε η Αγία Άννα που κάλυψε τη διαφορά των πέντε πόντων από την κορυφή και πλέον συγκατοικεί με τον Μαγνησιακό στους 35 βαθμούς. Πέντε λιγότερους έχουν Θησέας και Ρήγας, επτά λιγότερους ο ΓΣΑ,

Η σημερινή αναμέτρηση στον Αλμυρό άρχισε με ένα φάουλ φαλτσαριστό, από καλή θέση, εκτελεσμένο από τον Αραπίτσα που έφυγε άουτ αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι (4′). Από φάουλ του Μιχόπουλου, η μπάλα έπεσε στον Καρρά που από πλάγια θέση γύρισε το σώμα του και σούταρε ψηλά άουτ (15′) σε καλή στιγμή του ΓΣΑ να ανοίξει το σκορ. Ακόμη μια ευκαιρία όταν σε πλάγιο άουτ του Καρρά, ο Αραπίτσας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μιχόπουλος τη δεύτερη από ευνοϊκό σημείο που πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι (21′).

Ο Θησέας φάνηκε απειλητικός στο 29ο λεπτό: ο Αλαμάνης πέρασε κάθετη μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Καραμανλή που βγήκε στην πλάτη των στόπερ, όμως έχασε το κοντρόλ και δεν ολοκλήρωσε τη φάση. Στη λήξη του ημιχρόνου, από φάουλ του Καρρά, σουτ του Κλουκουτάρα κόντραρε σε πόδι αμυνομένου, στρώθηκε στον Θεοδωρόπουλο που είχε τελική προσπάθεια ψηλά άουτ.

Κλασική ευκαιρία του Θησέα στο 59′: κάθετη του Καραμανλή, σουτ του Αλμασίδη σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο Χαλάτσης σε κόρνερ. Κι άλλη μεγάλη φάση στο 63′, από μεταβίβαση του Αλμασίδη, ο γκολκίπερ του Αλμυρού απέκρουσε σουτ του Καραμανλή, πάλι σε τετ-α-τετ.

Μακρινό σουτ του Θεοδωροπούλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο (74′), πιο μετά καλή στιγμή με κεφαλιά του Μιχόπουλου. Τελευταία φάση, πολύ καλή ευκαιρία, στο 90ό λεπτό με σουτ του Νάκα μέσα από τη μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο άουτ.

ΓΣΑ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Τσιαγιανίδης, Ντόντα, Πλαβός, Θεοδωρόπουλος, Χριστοφορίδης, Καρράς, Αραπίτσας, Κλουκουτάρας (77′ Αράπης), Χειλάς.
Θησέας: Κεφαλάς, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Καραλόπουλος (85′ Ρακής), Αλεξίου, Καραμανλής (73′ Κόφφας), Χατζησταμάτης, Αλαμάνης (55′ Σιώμος), Αλμασίδης (85′ Σιμιτσής), Τσιανάκας (73′ Νάκας).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…