• 18 Φεβρουαρίου, 2023

Εξαιρετική  πορεία από τους Τιτάνες στο πρωτάθλημα Παιδικό Β’

Εξαιρετική  πορεία από τους Τιτάνες στο πρωτάθλημα Παιδικό Β’

Με δέκα νίκες σε έντεκα αγώνες, η ομάδα Παίδων των Τιτάνων που συμμετέχει στο Β’ Όμιλο του Παιδικού πρωταθλήματος είναι μία από τις τρεις που διεκδικούν την πρώτη θέση! Στην ουσία μιλάμε για τμήμα παμπαίδων με παιδιά γεννηθέντα το 2007, το 2008 και το 2009.

Ελευθεριακός και Νίκη Βόλου έχουν 12-1, οι Τιτάνες 10-1 και οι υπόλοιπες ομάδες είναι πολύ πίσω. Για τους «ερυθρόλευκους» εκκρεμούν να διεξαχθούν δύο ματς με την Αγριά και τον Κένταυρο Ζαγοράς. Σήμερα Σάββατο, το πρωί, παίζουν στον Βόλο με τον Ελευθεριακό (που αποτελείται από παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας από τη Νέα Αγχίαλο). Τις προπονήσεις των Τιτάνων κάνουν ο Θανάσης Φλεβάρης και ο Αντώνης Μητρουλάς.

Όπως μας είπε ο κος Φλεβάρης «η δική μας ομάδα στην ουσία είναι παμπαίδων αφού μόνο ένας παίκτης είναι γεννηθείς το 2007, δύο το 2008 και οι υπόλοιποι είναι μικρότεροι. Νομίζω ότι αυτή η φουρνιά είναι πολύ καλή και ήδη κάποια παιδιά συμμετέχουν σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα μπορέσουν να στελεχώσουν το ανδρικό τμήμα των Τιτάνων. Είναι τρία-τέσσερα χρόνια μαζί κι αγαπούν το μπάσκετ. Μάλιστα τη φετινή χρονιά είχαμε δύο προσθήκες, έναν αθλητή που έκανε κωπηλασία κι έναν που ήταν στο ποδόσφαιρο.

Έχουμε μια πολύ καλή πορεία  μέχρι τώρα και είμαστε στις πρώτες θέσεις. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό η κορυφή, αλλά σίγουρα θα ήταν μια ηθική ικανοποίηση να την κατακτήσουμε! Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να χαίρονται το μπάσκετ, να βελτιώνονται ώστε να προετοιμαστούν για το παραπάνω επίπεδο και να παίρνουν πολλά παιχνίδια. Είναι θετικό το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα έχει μεγάλη διάρκεια και θα δώσουν συνολικά είκοσι αγώνες».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…