• 8 Φεβρουαρίου, 2023

Καραγκούνικο γλέντι στον Βόλο / εικόνες

Καραγκούνικο γλέντι στον Βόλο / εικόνες

Οι Καραγκούνηδες της Μαγνησίας χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια υπέροχη βραδιά το περασμένο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου! Ο Σύλλογος Καραγκούνηδων Καρδίτσας στο Νομό Μαγνησίας απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα για τη χοροεσπερίδα του και η ανταπόκριση φίλων και μελών ήταν συγκινητική όπως την χαρακτήρισε η πρόεδρος Ελένη Μπενέκη!

Η αίθουσα του κέντρου διασκέδασης στον Βόλο γέμισε ασφυκτικά. Μετά την ευλογία της Βασιλόπιτας, η πρόεδρος πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συμπαράσταση και την ενίσχυση στις δράσεις του συλλόγου που φέτος κλείνει 13 χρόνια ζωής. Μάλιστα παρουσίασε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Εκτός από την ίδια που έχει τεθεί επικεφαλής, σε ρόλο αντιπροέδρου η Ιωάννα Τασιάκου, γραμματέα η Χριστίνα Κατσάνου, ταμία ο Αθανάσιος Καραδήμος, εφόρου δημοσίων σχέσεων ο Γεώργιος Μαγαλιός.

Κατενθουσίασαν και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων τα μικρότερα παιδιά του χορευτικού, έξι μικρές Καραγκούνισσες κι ένας τσολιάς όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, οι οποίοι χόρεψαν με χάρη κι αρμονία. Ο Σύλλογος Καραγκούνηδων Μαγνησίας φέτος διατηρεί ένα παιδικό χορευτικό τμήμα και δύο τμήματα ενηλίκων, με χοροδιδάσκαλο την Χρήστου Βιργινία. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έσυραν πρώτα τον χορό και το κέφι ήταν αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς που οι πρώτες αποχωρήσεις από το μαγαζί έγιναν αφού πέρασαν τρεις-τέσσερις ώρες από την έναρξη της εκδήλωσης!

Δείτε τις φωτογραφίες μας:


Σχετικά Άρθρα

Πλήθος κόσμου στο χορό των Καραγκούνηδων Καρδίτσας στη Μαγνησία

Πλήθος κόσμου στο χορό των Καραγκούνηδων Καρδίτσας στη Μαγνησία

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καραγκούνηδων Καρδίτσας στο νομό…