• 29 Ιανουαρίου, 2023

Γιάννης σκόραρε, Γιάννης κερνούσε… 4-0 με δύο γκολ και μία ασίστ του Αραπίτσα

Γιάννης σκόραρε, Γιάννης κερνούσε… 4-0 με δύο γκολ και μία ασίστ του Αραπίτσα

Ο ΓΣΑ υποδέχθηκε σήμερα τον Τοξότη και χαμογέλασε φθάνοντας στην επικράτηση με σκορ 4-0. Ο Αραπίτσας άνοιξε το σκορ με φάουλ, σημείωσε το δεύτερο με πέναλτι κι έδωσε ασίστ στο τρίτο που το πέτυχε ο Καρράς. Το τέταρτο τέρμα των “κυανολεύκων” από τον Μάνθο Χειλά.

Πρώτο σουτ προς την εστία στο 7′ από τον Αραπίτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Μπράνος. Πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 13ο λεπτό. Ο Τοξότης είχε φάουλ που μπλόκαρε ο Χαλάτσης. Έκανε αμέσως το βολέ, ο Αραπίτσας πήρε την μπάλα στο κέντρο, προχώρησε κι έδωσε ασίστ στον Χειλά. Αυτός ελίχθηκε μέσα στην περιοχή αποφεύγοντας δύο αντιπάλους με ντρίμπλα και στο τετ-α-τετ πλάσαρε χαμηλά, με τον Μπράνο να κάνει φοβερή επέμβαση με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Κι άλλη καλή φάση με σουτ του Αραπίτσα, συρτό που δε δυσκόλεψε τον γκολκίπερ του Τοξότη (23′).

1-0 με ένα φάουλ του Γιάννη Αραπίτσα, όπως το καταγράψαμε στις παρακάτω φωτογραφίες. Στο 38ο λεπτό το προβάδισμα για τον Αλμυρό.

Με τον Μπασαγιάννη στην ενδεκάδα ο ΓΣΑ στην έναρξη του β’ 45λεπτου. Στο 51′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μακρινό σουτ του Άλμπα που απέκρουσε ο Χαλάτσης χαμηλά με το ένα χέρι.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού καλή φάση για τους γηπεδούχους: ο Αραπίτσας το φάουλ, ο Μπασαγιάννης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Κλουκουτάρας τη δεύτερη από κοντά που απέκρουσε ο Μπράνος σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του Αραπίτσα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σούδη και ο διαιτητής Τασιόπουλος υπέδειξε πέναλτυ. Το μετέτρεψε σε γκολ ο Αραπίτσας και έκανε το 2-0.

Στο 71′ ο Αραπίτσας…έδωσε το γκολ στον Καρρά και ο έμπειρος μέσος έγραψε το 3-0 σαν σε προπόνηση… και στο 77′ το 4-0 με μια ωραία ομαδική συνεργασία. Ο Καρράς στον Κλουκουτάρα, αυτός στον Μπασαγιάννη που έκανε το γύρισμα και ο Χειλάς από κοντά σκόραρε.

ΓΣΑ: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Τσιαγιανίδης, Ντόντα (57′ Θεοδωρόπουλος-75′ Τετριμίδας), Πλαβός, Χριστοφορίδης (75′ Μαυρογέννης), Χειλάς, Καρράς, Αραπίτσας, Κλουκουτάρας, Αράπης (46′ Μπασαγιάννης).
Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Ιωάννου, Σούδης, Σκλαπάνης, Μάστορας, Ζαφειρίου (66′ Γιωτόπουλος), Βαλωτής, Κωνσταντάκος, Άλμπα (59′ Λάμπρου).


Σχετικά Άρθρα

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ωραίοι Μυρμηδόνες, πήραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν! Ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Δίκαιη επικράτηση για τους Μυρμηδόνες στον αγώνα απέναντι στον Τοξότη με σκορ 2-0 σήμερα στο γήπεδο…
Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Απίστευτο παιχνίδι σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ… Ο Πύρασος σκόραρε στο 36′ και κρατούσε την πρόκριση…
“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ με χατ τρικ του Πάσχου και…