• 28 Ιανουαρίου, 2023

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πύρασος

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Πύρασος

Στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, ο Πύρασος ήταν πολύ καλός και επέστρεψε στις επιτυχίες ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές όπου είχε πάρει μόνο έναν βαθμό. Τελικό σκορ 2-0 για την ομάδα του Δημήτρη Φραγκούλη απέναντι στον Σαρακηνό.

Διπλή ευκαιρία για τον Πύρασο στο 3′: σουτ του Ροτζέριο από το ύψος της μεγάλης περιοχής προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά σουτ του Γκαραβέλα έφυγε άουτ. Ένα μακρινό σουτ του Τσιότρα εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Σαρακηνού, καλή ευκαιρία στο 23′ για τον Πύρασο πολλά υποσχόμενη που βγήκε ο Καρακασίδης και μπλόκαρε.

Το 1-0 στο 34′ με ένα φοβερό γκολ του Κατσιγιάννη, σουτ περίπου πέντε-έξι μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή που χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε στα δίχτυα. Ο σκόρερ αργότερα ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα από αμυντικό.

Το 2-0 στο 55′: η φάση άρχισε από τον Ροτζέριο στο κέντρο που κουβάλησε την μπάλα, άνοιξε δεξιά στον Γκαραβέλα, αυτός στον Καραγιώργο που σούταρε. Απέκρουσε ο Καρακασίδης και στην επαναφορά ο Γκαραβέλας σκόραρε από κοντά. Μετά το γκολ μεγάλη ευκαιρία από τον Καραγιώργο για τους γηπεδούχους.

Πύρασος: Τάσος, Μπούτλας, Νίνος, Κόκκας, Τσάμης, Τσιότρας, Κατσιγιάννης (90′ Γκάτσος), Ροτζέριο, Καραγιώργος (72′ Φουρκιώτης), Θεοδωρόπουλος, Γκαραβέλας (77′ Μπουμπούκης).
Σαρακηνός: Καρακασίδης, Δημόπουλος, Μπόλης (64′ Ράπτης), Τσιάνος, Σταματίου, Πρίφτι, Μπέικος (64′ Σπύρου), Καλαμάτας (87′ Σύρρος), Γκλαβίνης (72′ Μπαρλαγιάννης), Κατής (64′ Βαρβέκης), Καλλιακούδας.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Το γκολ του Κλουκουτάρα χάρισε τρίποντο στον ΓΣΑ

Για την 23η αγωνιστική αναμετρήθηκαν σήμερα στο στάδιο Αλμυρού ο ΓΣΑ με τον Πύρασο και οι…