• 22 Ιανουαρίου, 2023

Το αήττητο των Τιτάνων σταμάτησε στον Τύρναβο

Το αήττητο των Τιτάνων σταμάτησε στον Τύρναβο

Το αήττητο των Τιτάνων έσπασε σήμερα στο γήπεδο του Τυρνάβου από τον Λέοντα και έτσι, το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ αποκτά νέο ενδιαφέρον. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 71-62 ενώ είχαν περάσει  μπροστά στο σκορ με διψήφια διαφορά στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Ο Λέοντας μπήκε καλύτερα στο παρκέ και προηγήθηκε 7-0 και αργότερα 11-2, συνήλθαν οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν και έκλεισαν στο 20-13 την πρώτη περίοδο. Καλύτερη η συνέχεια για τους Τιτάνες που προσπέρασαν και πήγαν με +3 στα αποδυτήρια. Στο 27ο λεπτό η ομάδα του Αλμυρού πήρε κεφάλι στο σκορ με 10 πόντους, πολύ γρήγορα όμως οι Τυρναβίτες πλησίασαν και δεν άφησαν το ματς να ξεφύγει. Έτσι, όλα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν οι γηπεδούχοι ήταν εύστοχοι σε αντίθεση με τους παίκτες του Θανάση Φλεβάρη. Με επιμέρους 24-11 στη δ’ περίοδο, ο Λέοντας έφθασε στο ροζ φύλλο σπάζοντας το αήττητο των Τιτάνων στο φετινό πρωτάθλημα. Για τους «ερυθρόλευκους» ακολουθεί το ρεπό του β’ γύρου, ενώ μετά έχει ρεπό όλη η κατηγορία (διήμερο που ενδεχομένως οριστεί το εξ αναβολής με τη Σκιάθο).

Δεκάλεπτα: 20-13, 29-32, 47-51, 71-62
Τιτάνες (Φλεβάρης): Καραγεωργόπουλος, Γαλακάκης, Συνάζος 2, Κουρκούμπας 5, Ντίκας 28 (1), Αραμπατζής, Τσιάντος, Μπούση, Χρυσόπουλος, Χατζής 2, Κοντάκης 14, Μητρουλάς 11 (1)


Σχετικά Άρθρα

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Η προετοιμασία των Τιτάνων Αλμυρού αρχίζει αυτή την Δευτέρα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα…
Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ύστερα από την ιστορική, πρώτη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μπάσκετ, οι Τιτάνες Αλμυρού θα…
Πρωταθλήτρια στην Α2 ΕΣΚΑΘ η Ένωση Ελασσόνας

Πρωταθλήτρια στην Α2 ΕΣΚΑΘ η Ένωση Ελασσόνας

Η Ένωση Ελασσόνας κέρδισε 102-72 τους Τιτάνες στον δεύτερο τελικό της Α2 κατηγορίας και πήρε το…