• 22 Ιανουαρίου, 2023

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-ΑΕΛ

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα βόλεϊ ΓΣΑ-ΑΕΛ

Φυσιολογική χαρακτηρίζεται η ήττα για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ από την ΑΕΛ με 0-3 σετ στο κλειστό του Αλμυρού για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών. Χωρίς τη βασική του πασαδόρο, παίκτρια-κλειδί, ο Αλμυρός δεν μπόρεσε να έχει καλή παρουσία.

Στα δύο πρώτα σετ πάλεψε μόνο στους πρώτους πόντους, ωστόσο μετά το 6-6 στο πρώτο και 9-6 στο δεύτερο, η ομάδα από τη Λάρισα έκανε μεγάλο σερί και πήρε διαφορά.

Συγκεκριμένα, στο 1ο σετ, η Αθανασία Τσιούμα μείωσε σε 3-4 και 4-6, το 5-6 με διπλό μπλοκ από πλευράς “κυανολεύκων” και 6-6 με άσσο της Τσιούμα. Από εκεί και πέρα όμως, η ΑΕΛ είχε σερί 0-7, το σκορ διαμορφώθηκε 6-13, αργότερα 8-19 και έληξε το σετ 12-25. Πριν ολοκληρωθεί είχαν χρησιμοποιηθεί οι δύο μικρές του ΓΣΑ, Αναστασία Θεοδωράκη και Εύη Θωμαΐδη. Για την Εύη ήταν το ντεμπούτο της! Και μάλιστα έκανε δύο μπλοκ. Ο πατέρας της Πέτρος Θωμαΐδης, που παρακολουθούσε γεμάτος καμάρι από την κερκίδα με τη σύζυγό του Μαρία, έκανε το ντεμπούτο του στην ποδοσφαιρική Δήμητρα όταν ήταν μαθητής της Β’ τάξης Γυμνασίου. Το ίδιο και η κόρη του στον χθεσινό αγώνα βόλεϊ…

Στο 2ο σετ, το 0-2 έγινε 4-2 χάρη σε δύο σερί άσσους από την Ιωάννα Μπουκουβάλα και μπλοκ από την Τσιούμα. Η τελευταία το 5-3 με καρφί, η Τσιγάνη το 6-4 και η Τσιούμα με τρεις συνεχόμενους δικούς της πόντους από επίθεση και σερβίς διαμόρφωσε το 9-6 υπέρ του ΓΣΑ. Όμως μέχρι εκεί ήταν για τις γηπεδούχες… Η ΑΕΛ προσπέρασε με σερί 0-6 (που μετά έγινε 1-10), το σκορ πήγε στο 10-16 και 14-20, για να λήξει το σετ με 15-25.
Παρά την απογοήτευση, τα κορίτσια του ΓΣΑ πάλεψαν περισσότερο στο τρίτο και τελευταίο, το οποίο έχασαν με 21-25.
Για τον ΓΣΑ: Βελέη (λ), Καραγιάννη, Θωμαΐδη, Μπουκουβάλα, Κωνσταντίνου (αρχ), Τσιγάνη, Μποτού, Θεοδωράκη, Τσιούμα, Λιάπη (λ).
Για την ΑΕΛ: Βάσιου, Γιάγκου, Γραβά, Δαμιανίδου, Καλογήρου, Κουμπαρά, Κυρατζίδου, Νιακοπούλου, Ντίντιου, Παπακωνσταντίνου, Παραφέστα, Φούντα.


Σχετικά Άρθρα

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα βόλεϊ του ΓΣΑ καθώς επιστρέφουν στον σύλλογο όλες οι αξιόλογες αθλήτριες…
Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Συνεχίζουν μαζί ΓΣΑ και Λευτέρης Τιρτιράκης

Η δουλειά του Λευτέρη Τιρτιράκη εκτιμήθηκε από τον έφορο του τμήματος βόλεϊ του ΓΣΑ Θανάση Χατζηκυριάκο…
Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Σύμπραξη Ειδικού Δημοτικού και 3ου Δημοτικού Αλμυρού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου ένα θεατρικό δρώμενο…