• 21 Ιανουαρίου, 2023

Ανατροπή για τον Τοξότη απέναντι στον Πύρασο

Ανατροπή για τον Τοξότη απέναντι στον Πύρασο

Ο Τοξότης επιβλήθηκε 2-1 του Πυράσου σημειώνοντας την ανατροπή του σκορ με δύο γκολ μέσα σε ένα δεκάλεπτο στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Το ματς άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού στο 13ο λεπτό, από κόρνερ του Κατσιγιάννη, ο Γκάτσος πήρε την πρώτη κεφαλιά από μακριά σπρώχνοντας την μπάλα προς την εστία και ο Κόκκας τη δεύτερη από κοντά για το 0-1. Οι δύο υψηλόσωμοι κεντρικοί αμυντικοί του Πυράσου συνεργάστηκαν και ο Κόκκας σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Πρώτη απειλή από πλευράς Τοξότη μακρινό σουτ του Θράσου Βαλωτή που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι (στο 17’), πιο μετά επικίνδυνο γύρισμα του Νίνου από αριστερά πέρασε παράλληλα με το τέρμα χωρίς να βρεθεί στην πορεία της μπάλας κάποιος συμπαίκτης του.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Τοξότη στο 25:’ από κόρνερ του Άλμπα και μη διώξιμο των αμυνομένων, η μπάλα έφθασε στον Κωνσταντάκο ο οποίος ελίχθηκε και θα σκόραρε από τη μικρή περιοχή εάν παίκτης του Πυράσου δεν έβαζε την κόντρα την τελευταία στιγμή. Στο φινάλε του α’ μέρους η ομάδα του Δημήτρη Φραγκούλη απείλησε. Στο 43’ σουτ του Τσιότρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια αριστερά έφυγε άουτ, στο επόμενο λεπτό κλασική φάση για γκολ σε τετ-α-τετ του Καραγιώργου που απέκρουσε ο Μπράνος, ενώ στην εξέλιξη της φάσης από μακριά ο Ροτζέριο είχε φαλτσαριστό σουτ που πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο.

Στο 63’ σε σέντρα του Θεοδωρόπουλου, ο Γκαραβέλας πήρε κεφαλιά στη μικρή περιοχή υπό πίεση αμυντικού που έφυγε άουτ. Το 1-1 στο 70ό λεπτό με σουτ του Κωνσταντάκου από το ημικύκλιο και η ολική ανατροπή στο σκορ στο 80ό με γκολ του Μάστορα σε τετ-α-τετ ύστερα από ασίστ του Ζαφειρίου. Στην πρώτη επίθεση μετά το γκολ του Τοξότη, ο Γκαραβέλας είχε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε εκεί όπου βρίσκονταν ο τερματοφύλακας Μπράνος. Χωρίς άλλη φάση όμως από τον Πύρασο μέχρι το φινάλε που γνώρισε δεύτερη στη σειρά ήττα (με το ίδιο σκορ). Για τον Τοξότη, η σημερινή ήταν η 5η νίκη του στο πρωτάθλημα και με αυτή, προσπέρασε τους «κυανόλευκους» της Ν. Αγχιάλου στη βαθμολογία κατά ένα βαθμό.

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Ζαφειρίου (87’ Οικονομίδης), Κωνσταντάκος, Παλάσκας, Άλμπα, Βαλωτής.
Πύρασος: Τσιλίγκος, Νίνος, Κατσιγιάννης (78’ Παπαδογεώργος), Κόκκας, Γκάτσος, Μπούτλας, Τσιότρας, Ροτζέριο (78’ Στεργίου), Καραγιώργος (60’ Φουρκιώτης), Θεοδωρόπουλος, Γκαραβέλας.


Σχετικά Άρθρα

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Απίστευτο παιχνίδι σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ… Ο Πύρασος σκόραρε στο 36′ και κρατούσε την πρόκριση…
“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ με χατ τρικ του Πάσχου και…
Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Ο Πύρασος άφησε δύο βαθμούς στο βοηθητικό του ΕΑΚ μένοντας στο 0-0 με τον Τοξότη και…