• 17 Ιανουαρίου, 2023

Φωτορεπορτάζ από τη χοροεσπερίδα του ΓΣΑ

Φωτορεπορτάζ από τη χοροεσπερίδα του ΓΣΑ

Το βράδυ του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου, η μεγάλη οικογένεια του ΓΣΑ μαζεύτηκε εκτός αγωνιστικών χώρων και …υποδέχθηκε το νέο έτος με την ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου που αναβίωσε φέτος. Κοπή πίτας και χορός του ΓΣΑ στο Κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΓΣΑ Λεωνίδας Κωτούλας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές και ζήτησε από τους τοπικούς άρχοντες και τους πολιτικούς τη βοήθεια που πρέπει να έχει ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της πόλης του Αλμυρού. Ζήτησε να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου, εκεί όπου καθημερινά προπονούνται περίπου 200 παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου, ζήτησε την επέκταση των κερκίδων στο κλειστό γυμναστήριο και οικονομική στήριξη στα αθλητικά σωματεία μέσω των Δήμων.

Ο Δήμαρχος κος Χατζηκυριάκος εξήρε την αλλαγή πορείας στη φιλοσοφία του συλλόγου από το καλοκαίρι του 2021 και έκανε λόγο για εκατοντάδες παιδιά στην ακαδημία των τεσσάρων τμημάτων που αποτελούν μια αθλητική κυψέλη για την πόλη του Αλμυρού.

Το «παρών» σε αυτή την όμορφη εκδήλωση του ΓΣΑ έδωσαν μεταξύ των άλλων, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, οι Βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, Κατερίνα Παπανάτσιου, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Θεματικός Περιφερειάρχης Νέων Τεχνολογιών, Μεταφορών, Επικοινωνιών Ιωάννης Τέας, ο Δήμαρχος Αλμυρού Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Θωμαΐδης, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πολιτευτής Δημήτρης Τσιμπανάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ζώγας, ο γραμματέας της ΕΠΣΘ Δημήτρης Βελάνης, εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου Αλμυρού, εκπρόσωποι των σωματείου ποδοσφαίρου του Πλατάνου και του Βελεστίνου. Φυσικά ο προπονητής και αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του στίβου. Ήταν μια ωραία γιορτή με πολύ κέφι, ζωντανή μουσική, ενώ όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του ΓΣΑ  και ενίσχυσαν τον σύλλογο στη λαχειοφόρο αγορά, έφυγαν με κάποιο από τα 400 δώρα!


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…