• 15 Ιανουαρίου, 2023

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον αγώνα Αχιλλέας-Πηλέας

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον αγώνα Αχιλλέας-Πηλέας

Πιο δύσκολη απ’ ό,τι αναμένονταν ήταν η επικράτηση του Αχιλλέα απέναντι στον Πηλέα. Στον σημερινό πρωινό αγώνα στο γήπεδο «Απόστολος Πλασταράς» του Αχιλλείου, η γηπεδούχος ομάδα νίκησε 3-2 σημειώνοντας τέταρτη στη σειρά επιτυχία στη Γ’ Τοπική.

Στο 6’ σουτ του Μπεζάτη απέκρουσε ο Κωτούλας, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα το 0-1 με πολύ μακρινό φάουλ του Ζουλένκο.

Στο 27’ ο Μαλλιαρός από πλάγια νικήθηκε από τον τερματοφύλακα και στο 32’ το 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Θανάση Κατσιαβριά. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κλίντον σε ανατροπή του από τον Τσακμακά ύστερα από εξαιρετική μεταβίβαση του Κωστόπουλου.

Φάουλ του Μπαρμπαγεωργόπουλου από πλάγια δεξιά έδιωξε με το ένα χέρι ο Καραγιάννης σε κόρνερ στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, πιο δραστήριοι οι γηπεδούχοι, φάνηκαν πιο απειλητικοί. Στο 59ο λεπτό, ο Τσουκάρας με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Μαλλιαρού, το 2-1 και στο 65’ αποβλήθηκε ο Σεραφίδης του Πηλέα. Δέχθηκε κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αμέσως μετά την αποβολή, πήγε και ζήτησε συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους του Αχιλλέα, παράγοντες και ποδοσφαιριστές στον πάγκο και βεβαίως πρέπει να εξάρουμε τη σωστή συμπεριφορά του αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Στο 78’ ο Κοπάνας με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-2, αλλά η χαρά για τη βολιώτικη ομάδα δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό αφού αμέσως μετά τη σέντρα, ο Αχιλλέας έφθασε στο 3-2 με σουτ του Μαλλιαρού στην κίνηση. Η φάση του τρίτου γκολ για τους «κυανόλευκους» ανήκει στον Αλντίν που μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση της μπάλας, την κέρδισε, απέφυγε δύο αντιπάλους κι έδωσε την ασίστ. Ο Μαλλιαρός προς το φινάλε είχε χαμένο τετ-α-ετ.

Αχιλλέας: Καραγιάννης, Αλντίν (82’ Κ. Μουζουράκης), Τσουκάρας, Μόσχος (50’ Μαρούλης), Κωστόπουλος, Μπεζάτης, Θ. Παναγιώτου, Τσεκούρας (66’ Αλ. Μουζουράκης), Κατσιαβριάς (66’ Καμόσος), Μαλλιαρός, Κλίντον.
Πηλέας: Κωτούλας, Τσακμακάς, Τζιάμος, Βαρσαμάς (25’ Μπαντής), Μπαρμπαγεωργόπουλος, Σεραφίδης, Κόπανος, Γούσιας, Παναγιωτόπουλος, Βαΐτσης, Ζουλένκο.


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Ένας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αχιλλέα

Με προπονητή τον Κώστα Στέκα θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Αχιλλείου. Την τελευταία…