• 14 Ιανουαρίου, 2023

Ξεπέρασαν το εμπόδιο του μαχητικού Κενταύρου οι Τιτάνες

Ξεπέρασαν το εμπόδιο του μαχητικού Κενταύρου οι Τιτάνες

Στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό του Αλμυρού, οι Τιτάνες ξεπέρασαν το εμπόδιο του Κενταύρου Ζαγοράς που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Νίκη με σκορ 74-65 για την ομάδα του Θανάση Φλεβάρη που διεύρυνε το αήττητο στο πρωτάθλημα…

Πολύ καλό ξεκίνημα στον αγώνα για τους «ερυθρόλευκους» με 12 πόντους του Ντίκα και τρία τρίποντα στην πρώτη περίοδο, τα δύο από τον Χατζή, το άλλο από τον Μητρουλά. Οι Τιτάνες δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα και ξέφυγαν με δέκα πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου. Κομβική η άμυνα του Συνάζου στον Καραρήγα αφού ο παίκτης του Κενταύρου είχε 14 πόντους στο α’ ημίχρονο και μόνο τέσσερις στο β’. Μαχητικοί οι φιλοξενούμενοι, ήταν σχετικά κοντά στο σκορ αλλά πλησίασαν μέχρι τους έξι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η πρώτη συμμετοχή των Μανάρα, Ντούρα που προέρχονται από την ακαδημία των Τιτάνων. Μάλιστα ο Λουκάς Μανάρας, γεννηθείς το 2009, σκόραρε τον πρώτο του πόντο στην Α2 ΕΣΚΑΘ, μία βολή.

Δεκάλεπτα: 25-19, 38-36, 57-51, 74-65
Τιτάνες (Φλεβάρης): Πλακανδάρας, Συνάζος 8, Κουρκούμπας, Ντίκας 28, Γαλανάκης 7 (1), Χρυσόπουλος, Τσιάντος, Ντούρας, Χατζής 15 (2), Μανάρας 1, Κοντάκης 4, Μητρουλάς 11 (1).
Κένταυρος Ζαγοράς (Δέρβος): Βασιλείου, Οικονόμου 8 (2), Καραρήγας 19 (3), Λάσκος 6, Γκούνα, Κουτσελίνης, Τσαρούχας 2, Βαΐτσης 17, Σαμαράς 6 (1), Καρτσιώτης, Μίχος 7.


Σχετικά Άρθρα

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Η προετοιμασία των Τιτάνων Αλμυρού αρχίζει αυτή την Δευτέρα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα…
Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ύστερα από την ιστορική, πρώτη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μπάσκετ, οι Τιτάνες Αλμυρού θα…
Πρωταθλήτρια στην Α2 ΕΣΚΑΘ η Ένωση Ελασσόνας

Πρωταθλήτρια στην Α2 ΕΣΚΑΘ η Ένωση Ελασσόνας

Η Ένωση Ελασσόνας κέρδισε 102-72 τους Τιτάνες στον δεύτερο τελικό της Α2 κατηγορίας και πήρε το…