• 20 Δεκεμβρίου, 2022

Γκολ στη διασκέδαση από τον Αθλητικό Σύλλογο Μικροθηβών / βίντεο-φωτογραφίες

Γκολ στη διασκέδαση από τον Αθλητικό Σύλλογο Μικροθηβών / βίντεο-φωτογραφίες

Η «οικογένεια» του Αθλητικού Συλλόγου Μικροθηβών άνοιξε τις αγκάλες της και υποδέχθηκε πλήθος κόσμου στην ετήσια χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου στο κέντρο «Καλτσάς».

Ήταν τέτοια η ανταπόκριση των φίλων του συλλόγου στο κάλεσμα του προέδρου Νίκου Σταφυλοπάτη που η αίθουσα του κέντρου γέμισε ασφυκτικά! Μεταξύ των άλλων, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Νέων Τεχνολογιών-Μεταφορών-Επικοινωνιών Ιωάννης Τέας, ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας Γιώργος Κίτσιος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν. Αγχιάλου Βάσω Πυργάνη, ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων της ευρύτερης περιοχής από Βόλο, Ν. Αγχίαλο κι Αλμυρό.

Ο Νίκος Σταφυλοπάτης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι για ένα μικρό χωριό, όπως οι Μικροθήβες, να διατηρεί μία ποδοσφαιρική ομάδα και πρόσθεσε πως η φετινή ήταν η δεύτερη εκδήλωση χοροεσπερίδας, κάτι που θα συνεχιστεί και τα επόμενα έτη. Άπαντες από τους επισήμους που πήραν τον λόγο εξήραν τις προσπάθειες του προέδρου, του συλλόγου αλλά και του χωριού, ώστε να κρατηθεί ζωντανός ο αθλητισμός των Μικροθηβών.

Στη φετινή χοροεσπερίδα τιμήθηκε ο παλιός πρόεδρος Γιώργος Γκαμάλιας -ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή- για την πολυετή προσφορά του. Το αναμνηστικό δώρο παρέλαβε ο γιος του Γιάννης Γκαμάλιας. Επίσης, αναγνωρίζοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις προσπάθειες του ΑΣ Μικροθηβών, ο Νίκος Σταφυλοπάτης δώρισε μία φανέλα της ομάδας στην Δωροθέα Κολυνδρίνη με την αναγραφή του ονόματός της. Αυτή δεν δίστασε να την φορέσει αμέσως δηλώνοντας φίλαθλος των Μικροθηβών όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες μας…

Ήταν μια υπέροχη βραδιά που κύλησε με παραδοσιακή μουσική, πολύ κέφι και χορό, φαγητό και ποτό μέχρι τις πρωινές ώρες! Σημαντική ενίσχυση προς την ομάδα αποτέλεσε η λαχειοφόρος αγορά που είχε πλούσια δώρα! Μπορεί ο ΑΣ Μικροθηβών να μην εντυπωσιάζει με τα ποδοσφαιρικά του αποτελέσματα, αποτελεί όμως ένα ζωντανό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας του χωριού εδώ και τέσσερις δεκαετίες και εκδηλώσεις σαν κι αυτή, δείχνουν αφενός τον δρόμο για άλλα σωματεία αφετέρου αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη σύσφιξη σχέσεων των κατοίκων, των φίλων, των υποστηρικτών της ομάδας.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…