• 18 Δεκεμβρίου, 2022

Aκάθεκτος ο Αίας, πέρασε με 1-3 από το γήπεδο της Αργαλαστής

Aκάθεκτος ο Αίας, πέρασε με 1-3 από το γήπεδο της Αργαλαστής

Ούτε η μακρινή μετάβαση στην Αργαλαστή στάθηκε εμπόδιο για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά! Ο Αίας επικράτησε 1-3 της ΑΕ 2002 και σημείωσε την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αποχαιρέτησε έτσι με τον καλύτερο τρόπο το έτος που φεύγει σε δύο εβδομάδες…

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αίας είχε την υπεροχή αλλά δεν βρήκε τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων. Στην καλύτερη φάση του, ο Μακανίκας σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Σαρρή. Σουτ του Πιτσάβα πέρασε λίγο άουτ, μακρινό του Μπιρμπίλη το έβγαλε ο γκολκίπερ της ΑΕ.

Το γρήγορο γκολ στην επανάληψη βοήθησε τους «κιτρινόμαυρους» στο να φθάσουν στην επιτυχία! Στο 48ο λεπτό, ο Μακανίκας έκλεψε από αντίπαλο κι έβγαλε την ασίστ, εκεί όπου ο Βούλγαρης σκόραρε με πλασέ. Στο 74’ δημιουργός και πάλι ο Μακανίκας, πέρασε δύο παίκτες των γηπεδούχων, έκανε παράλληλο γύρισμα και την μπάλα έστειλε στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση ο Κλεάνθης Παπουτσής.

Πολύ γρήγορα μείωσε η ΑΕ 2002 με τον Παρίση στο 76’, πολύ γρήγορα όμως ο Αίας είχε την απάντηση και «καθάρισε» τη νίκη όταν στο 83’ ο Δημητρίου έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια και έδωσε την ασίστ για τον Κομπούρα.

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που ανταποκρίθηκαν στο μακρινό ταξίδι και τις απαιτήσεις της αναμέτρησης, ενώ ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

ΑΕ 2002: Σαρρής, Βερντόβα, Στόικος, Παπαϊωάννου (70’ Σουλάι), Γαλάνης, Γώγος, Προβιάς, Παρίσης, Κόρδα, Πολυχρόνου, Σιαμέτης (75’ Βεργοζήσης).
Αίας: Γκόγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής (66’ Κατσαβριάς), Παπουτσής, Μακανίκας (85’ Κουτσουράκης), Μπιρτσάι, Βούλγαρης, Δημητρίου, Πιτσάβας (74’ Κομπούρας).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Αίαντα Σούρπης

Στο άκουσμα της είδησης του αδόκητου θανάτου του Λάκη Παναγιώτου, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του…
Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Εθελοντική αιμοδοσία στη Σούρπη

Στην Σούρπη, μια ομάδα εθελοντών αποφάσισε μαζί με την καθοδήγηση ενός μικροβιολόγου που εδρεύει εκεί, του…