• 11 Δεκεμβρίου, 2022

To παιχνίδι Πύρασος-Δήμητρα, ρεπορτάζ και φωτογραφίες

To παιχνίδι Πύρασος-Δήμητρα, ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Ο Πύρασος νίκησε 7-0 την Δήμητρα στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου. Τα γκολ σημειώθηκαν ως εξής. Στο 3′ το 1-0 με κεφαλιά του Καραγιώργου ύστερα από κόρνερ του Μπουμπούκη. Στο 20′ το 2-0 όταν ο Κατσιγιάννης βρήκε με μακρινή μεταβίβαση τον Μπουμπούκη στα αριστερά, αυτός κατέβασε ωραία την μπάλα, περίμενε λίγο και έδωσε ασίστ, εκεί όπου πετάχθηκε ο Κατσιγιάννης κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 38′ το 3-0 με διαγώνιο συρτό σουτ του Θεοδωρόπουλου ύστερα από δικό του κλέψιμο έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 57′ το 4-0 από τον Γκαραβέλα με πλασέ ύστερα από κάθετη του Καραγιώργου. Στο 64′ το 5-0 από τον Καραγιώργο σε δημιουργία Στεργίου. Στο 70′ το 6-0 με τον Φουρκιώτη στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αφού λίγο πριν είχε μπει αλλαγή, την ασίστ ο Γκαραβέλας. Στο 72′ ο Γκαραβέλαςτο 7-0. Το πρώτο του σουτ το απέκρουσε ο τερματοφύλακας, το δεύτερο από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στα δίχτυα.

Για τον Πύρασο δοκάρι στο πρώτο μέρος είχαν οι Μπουμπούκης, Καραγιώργος. Η Δήμητρα είχε καλύτερη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με άλλα παιχνίδια, μετά όμως το 50-55′ έπεσαν οι δυνάμεις των παικτών της. 

Με το σημερινό 7-0, ο Πύρασος έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, πίσω από την Αγία Άννα με 25 γκολ και την καλύτερη άμυνα αφού έχει δεχθεί μόνο τέσσερα. Με 14 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, αρχηγός της Δήμητρας ο 45χρονος Αγχιαλίτης μέσος Δημήτρης Παπαγεωργίου ο οποίος στα μέσα και στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ήταν βασικός παίκτης του Πυράσου. Από την άλλη αρχηγός ο τότε συμπαίκτης του Νίκος Μπασδάνης…

Πύρασος: Σαματάς, Χριστοδούλου (46′ Στεργίου), Κατσιγιάννης (46′ Γκαραβέλας), Σταντσούρης, Παπαδογεώργος, Κουτσούκης, Μπασδάνης (60′ Τσάμης), Λουκάι, Μπουμπούκης (46′ Μαντζαβίνος), Θεοδωρόπουλος, Καραγιώργος (69′ Φουρκιώτης).

Δήμητρα: Πρωτούλης, Ευάγγ. Ρούσας, Χριστοδούλου, Νικοβιώτης, Γκρέμι, Παπαγεωργίου, Παππάς, Μ. Στουρνάρας, Π. Ρούσας, Ζαντιώτης, Τζιοβάρας (31′ Ευαγγέλου).


Σχετικά Άρθρα

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Καινούργιοι παίκτες στο ρόστερ των Μυρμηδόνων Πλατάνου

Ο ΑΣ Μικροθηβών δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου και έτσι οι παίκτες του…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πύρασος-Ρήγας Φεραίος

Ο Πύρασος κέρδισε 3-1 τον Ρήγα Φεραίο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με…
Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Χαμόγελα στην ομάδα της Σούρπης (φωτορεπορτάζ)

Φινάλε πρώτου γύρου στο γήπεδο της Σούρπης για Αίαντα και Αγχίαλο κι αυτοί που χαμογέλασαν ήταν…