• 7 Δεκεμβρίου, 2022

Η Ένωση διεκδικεί τις δωρο-επιταγές της sovel για την αγορά του Αλμυρού

Η Ένωση διεκδικεί τις δωρο-επιταγές της sovel για την αγορά του Αλμυρού

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού, διεκδικούν για την αγορά του Αλμυρού, τις δωρο-επιταγές που η sovel στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης διανέμει κάθε χρόνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων στο προσωπικό της.

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αθανάσιος Χατζηκυριάκος “τα χρήματα των επιταγών, πολλαπλασιάζονται όταν χρησιμοποιούνται στην αγορά μας, καθώς το αγοραστικό κοινό θα ξοδεύσει μεγαλύτερο ποσό από αυτό της επιταγής όταν επισκεφθεί το τοπικό κατάστημα. Πρόκειται για μια οικονομική ανάσα που οι τοπικοί καταστηματάρχες περιμένουν… Όταν όμως οι δωροεπιταγές προορίζονται αποκλειστικά για τα καταστήματα του Βόλου και της Λάρισας ωθεί τους καταναλωτές εκτός της τοπικής αγοράς.”

Σε πλαίσια συνεργασίας, καλής διάθεσης, αλλά και διεκδίκησης, ακολουθεί η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης στα social media και το Δελτίο Τύπου-επιστολή προς την κεντρική διοίκηση της sovel:

Αγαπητοί Συνάδελφοι και μέλη του Συλλόγου μας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την απόφαση της SOVEL να μην μοιράσει φέτος δωροεπιταγές στους εργαζόμενούς της που να αφορούν την τοπική μας αγορά. Μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός αυτό, προβήκαμε σε συνάντηση με τον κ. Πυργιώτη την Πέμπτη 1-12 ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι δεν θα δοθούν οι εν λόγω επιταγές και του εκφράσαμε την δυσαρέσκεια μας. Μας διαβεβαίωσε ότι η απόφαση είναι κεντρική της εταιρείας και δεν έχει να κάνει με τα εδώ στελέχη και αφορά στρατηγική να δοθούν επιταγές σε συγκεκριμένες αλυσίδες με τις οποίες η εταιρεία έχει επιχειρηματικούς δεσμούς και συνεργασίες.

Κατόπιν αυτού προχωρήσαμε στην αποστολή επιστολής προς τα κεντρικά της SOVEL εκφράζοντας τις ανησυχίες μας και ζητώντας να μην σταματήσουν να δίνονται οι επιταγές που αφορούν στην αγορά του Αλμυρου.

Η επιστολή παρατίθεται αυτούσια παρακάτω: “Αξιότιμοι Κύριοι, ως νέο Δ.Σ της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού, επισκεφτήκαμε την Πέμπτη 1/12/2022 τα γραφεία σας στο εργοστάσιο Αλμυρού, όπου και είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση – γνωριμία με τον κ. Πυργιώτη. Κατά την διάρκεια αυτής της κουβέντας συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την πιθανή συνεργασία του συλλόγου μας με την κραταιά βιομηχανία της περιοχής μας σε διάφορες δράσεις και με διάφορους πιθανούς τρόπους.

Η συζήτηση διενεργήθηκε σε άψογο κλίμα και σε πλαίσιο αμοιβαίας κατανόησης. Μετά λύπης κάποια στιγμή μας ανακοινώθηκε ότι φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, η SOVEL δεν θα μοιράσει τις συνήθεις δωροεπιταγές για αγορές από τα τοπικά καταστήματα του Αλμυρού εν όψη των γιορτών των Χριστουγέννων και ότι αυτή η απόφαση είναι κεντρική της εταιρείας και δεν έχει να κάνει με αποφάσεις των εδώ στελεχών.

Ορμώμενοι από αυτό σας στέλνουμε την παρούσα επιστολή για να τονίσουμε τον έντονο προβληματισμό και την ενόχληση των μελών μας και μεγάλου μέρους της κοινωνίας του Αλμυρού, καθώς οι συγκεκριμένες επιταγές αγορών λειτουργούν πολλαπλασιαστικά στην μικροοικονομία της αγοράς μας, συγκρατούν κόσμο στα καταστήματά μας και αυξάνουν τον εορταστικό μας τζίρο. Γνωρίζοντας ότι ούτως ή άλλως θα δοθούν κάποιες δωροεπιταγές για την περίοδο των εορτών, θα σας παρακαλούσαμε να συνεχίσετε να συμπεριλαμβάνετε και φέτος την αγορά του Αλμυρού σε αυτές, μη διαταράσσοντας το καλό κλίμα και μη αλλοιώνοντας την καλή μαρτυρία της Βιομηχανίας στην τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία του Αλμυρού.

Ευελπιστώντας σε ευήκοα ώτα, με πολλές ευχές για τις εορτινές μέρες που ακολουθούν και για Καλή Χρονιά,

με τιμή το Δ.Σ. της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού

Περιμένουμε την απάντηση της εταιρείας και ευελπιστούμε ότι θα εισακουστούμε.


Σχετικά Άρθρα

Φωτιά στον βάλτο στην περιοχή πλησίον sovel και Αειφόρου (video)

Φωτιά στον βάλτο στην περιοχή πλησίον sovel και Αειφόρου (video)

Σήμερα Κυριακή 30 Ιουνίου, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά σε βαλτώδη περιοχή περίπου μεταξύ…
Διδακτική επίσκεψη μαθητών του τομέα μηχανολογίας στη SOVEL

Διδακτική επίσκεψη μαθητών του τομέα μηχανολογίας στη SOVEL

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, μαθητές της Γ τάξης ειδικότητας Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, επισκέφθηκαν…
ΣΙΔΕΝΟΡ – SOVEL έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες – Ανακοίνωση

ΣΙΔΕΝΟΡ – SOVEL έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες – Ανακοίνωση

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της SOVEL σχετικά με εθελοντική της δράση για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών:  …