Στο ρελαντί ο Μαγνησιακός απέναντι στη Δήμητρα

Στο ρελαντί ο Μαγνησιακός απέναντι στη Δήμητρα

Γηπεδούχος στο γήπεδο της Σούρπης η Δήμητρα, ηττήθηκε 1-6 από τον Μαγνησιακό. Τα 4 γκολ για τη βολιώτικη ομάδα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο: στο 3ο λεπτό με πλασέ του Σιώμου από ασίστ του Ξιώνη, στο 23ο με τον Ζαρκαδή σε σέντρα του Κέκια, στο 30ό ο Νούσιας με κεφαλιά ψαράκι, από σέντρα του Σιώμου και στο 40ό ο Τριμμης ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Η Δήμητρα μείωσε με τον Ραμαντάνη στο 65ο λεπτό, ατομική ενέργεια και πλασέ, ενώ τα άλλα γκολ του Μαγνησιακού σημειώθηκαν στο 70’ με μακρινό σουτ του αειθαλή Σπύρου Νούσια και του νεαρού Γεωργακόπουλου λίγο πριν τη λήξη.

Επόμενο παιχνίδι για την Δήμητρα την Τετάρτη με τον ΓΣΑ για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, ενώ ο Μαγνησιακός έχει μπροστά του μια εβδομάδα να προετοιμαστεί για το πολύ μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Αγία Άννα, αμφότεροι με «έξι στα έξι» έχουν το απόλυτο στην Α’ Τοπική.

Δήμητρα: Μπάρδας (75′ Κέκος), Ευαγγέλου, Παππάς, Νικοβιώτης, Πρωτούλης (54′ Ραμαντάνης), Γκρέμι, Ζαντιώτης, Στουρνάρας Μ., Στουρνάρας Γ., Ξηροκώστας, Ρούσας.

Μαγνησιακός: Ράπτης (46′ Σαράτσης), Δημητριάδης (46′ Καΐλας), Καρμαγάλος, Τσαπέρος, Βέρτζος (46′ Ροδίτης), Ξιώνης (65′ Σιάτρας), Τρίμης, Κέκιας, Νούσιας, Σιώμος (46′ Γεωργακόπουλος), Ζαρκαδής.

πηγή φωτογραφιών facebook Μαγνησιακού


Σχετικά Άρθρα

Φρέναρε τον Μαγνησιακό ο ΓΣΑ στο “Κιούπι”!

Φρέναρε τον Μαγνησιακό ο ΓΣΑ στο “Κιούπι”!

Ο ΓΣΑ έμεινε στο 0-0 με τον Μαγνησιακό στο “Κιούπι” κι έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη…
Ασταμάτητο το εξπρές του Μαγνησιακού, πέρασε από τη Ν. Αγχίαλο

Ασταμάτητο το εξπρές του Μαγνησιακού, πέρασε από τη Ν. Αγχίαλο

Στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, ο Μαγνησιακός συνέχισε την πορεία του με ακόμη μία νίκη, σκορ…
Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Επτά γκολ η Αγχίαλος με την Δήμητρα

Στα επτά γκολ σταμάτησε η Αγχίαλος στον αγώνα με την Δήμητρα. Ο Αγιασλάρι, ο παίκτης που…