• 4 Δεκεμβρίου, 2022

Δυνατή μονομαχία στο κλειστό του Αλμυρού: ο ΓΣΑ υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά

Δυνατή μονομαχία στο κλειστό του Αλμυρού: ο ΓΣΑ υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά

Η κυανόλευκη ομάδα παίζει σήμερα Κυριακή στο κλειστό της πόλης απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, ακόμη μία δυνατή αναμέτρηση καθώς έχει μπει σε μια περίοδο με δύσκολο πρόγραμμα. Τζάμπολ στις 17:00, στο ραντεβού του ΓΣΑ με το μπασκετικό φίλαθλο κοινό του Αλμυρού.

Η ομάδα του Παλαμά είναι στις πρώτες θέσεις με ρεκόρ 6-2 και φυσικά έχει βλέψεις να βρεθεί στα πλέι οφ. Οπότε καθίσταται σαφές ότι το κυριακάτικο ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το συγκρότημα του Παναγιώτη Νάνη που δεν θέλει να έχει καμία εντός έδρας απώλεια. Οι Τιτάνες, χωρίς να εντυπωσιάζουν ή να …τρομάζουν, έχουν καταφέρει να βρεθούν ψηλά. Διαθέτουν έμπειρες μονάδες όπως για παράδειγμα τους Λόλα-Σαριμπαλίδη, πρώην παίκτες της Νίκης, που έχουν αγωνιστική ικανότητα και εμπειρία μεγαλύτερων κατηγοριών.

Στον «Λαό» μίλησε ο Φώτης Τάσσος ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου: «Μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου έχουμε τέσσερις αγώνες με ομάδες που βρίσκονται ψηλά και κάποιες από αυτές θα βρίσκονται σίγουρα στην τετράδα των πλέι οφ. Θέλουμε να διατηρήσουμε την πολύ καλή αγωνιστική μας εικόνα και να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Βασική μας επιδίωξη να μην χάσουμε από κανέναν αντίπαλο στον Αλμυρό. Για αυτό, καλώ τον φίλαθλο κόσμο του ΓΣΑ να βρεθεί την Κυριακή στο κλειστό και να μας υποστηρίξει. Όλη τη φετινή χρονιά η παρουσία του είναι δυναμική, μάς δίνει ώθηση και δύναμη και σίγουρα, εάν θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις, το κομμάτι της έδρας παίζει σημαντικό ρόλο».

Όσον αφορά στον αντίπαλο, ο έμπειρος σέντερ της κυανόλευκης ομάδας επισήμανε ότι «διαθέτει δυνατό σύνολο, αξιόλογους παίκτες τους οποίους γνωρίζουμε και έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Εμείς πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας και να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Βαθμολογία: Τρίκαλα 14, Τιτάνες Παλαμά 14, ΓΣΑ 13, Άμφισσα 13, Σοφάδες 12, Ανόρθωση 12, Παραμυθιά 12, Ιωάννινα 11, Αμπελώνας 11, Νίκαια 9, Αγριάς 9, Καναλάκι 8. Σημ: Αλμυρός και Ιωάννινα έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, οι Σοφάδες δύο.


Σχετικά Άρθρα

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Σημαντική η παραμονή του Νίκου Κανατούλα στον ΓΣΑ, επτά αθλητές από το εφηβικό τμήμα ακολουθούν την…
Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα σεζόν 2024-25

Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα…

Με 15 ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, εφόσον όλες δηλώσουν συμμετοχή μετά την…
Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του ΓΣΑ ανακοίνωσε ο Γιάννης Μελέτης με την ακόλουθη δήλωση…