• 3 Δεκεμβρίου, 2022

Ήττα για τον Αίαντα στον Σαρακηνό με παίκτη λιγότερο για 75 λεπτά και τον Βούλγαρη στην εστία!

Ήττα για τον Αίαντα στον Σαρακηνό με παίκτη λιγότερο για 75 λεπτά και τον Βούλγαρη στην εστία!

Στο γήπεδο του Σαρακηνού, o Aίας ηττήθηκε 1-0 σε αγώνα που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 15ο λεπτό και μάλιστα είχε τον Παναγιώτη Βούλγαρη κάτω από τα δοκάρια.

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Κουτσογεωργίου απέκρουσε με το ένα χέρι σουτ του Καλλιακούδα σε κόρνερ. Μετά από εννιά λεπτά όμως, ο γκολκίπερ του Αίαντα ανέτρεψε εκτός μεγάλης περιοχής τον Καραγιάννη και ο διαιτητής Τσίντζας του έδειξε σωστά την κόκκινη κάρτα. “Θυσιάστηκε” ο Κομπούρας που έγινε αλλαγή και κάτω από τα δοκάρια μπήκε ο Παναγιώτης Βούλγαρης! Τόσα χρόνια στα γήπεδα, σήμερα ο Αλμυριώτης πολυσύνθετος  ποδοσφαιριστής έγινε τερματοφύλακας! Αναγκαστική αλλαγή και για τον Σαρακηνό αφού ο επιθετικός του χτύπησε πολύ στο γόνατο.

Οι του Αίαντα διαμαρτυρήθηκαν για μια φάση που ο γκολκίπερ του Σαρακηνού έχασε την μπάλα στον αέρα και ο ρέφερι έδωσε φάουλ εις βάρος του Νικογιάννη. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε αυτή την περίπτωση. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι γηπεδούχοι δεν έκαναν καμία φάση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Αίας ήταν πολύ μαχητικός και …δικαιούται να φωνάζει για τη φάση που προαναφέραμε.

Στο 49′ το 1-0: ο Πρίφτι άνοιξε ωραία δεξιά το παιχνίδι για τον Δημόπουλο, αυτός μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έδωσε την ασίστ, που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαρλαγιάννης με προβολή. Σουτ του Καλλιακούδα απέκρουσε με το πόδι ο Βούλγαρης (57′), μετά ο κατά συνθήκη τερματοφύλακας του Αίαντα έκοψε με τάκλιν τον Μπαρλαγιάννη (74′).

Στο 84ο λεπτό ο Κωστούλας έστρωσε στον Μακανίκα ο οποίος από καλή θέση σούταρε αλλά όχι καλά, συρτά και χωρίς δύναμη. Λίγο αργότερα, ο Μπιρτσάι είχε ωραία προσπάθεια, βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά το τελείωμά του κατέληξε ψηλά άουτ. Δύο καλές φάσεις για τους κιτρινόμαυρους. Ο Σαρακηνός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Θεοδωρίδη στο τελευταίο λεπτό.

Σαρακηνός: Καρασαλίδης, Τσάνιος (46′ Γκλαβίνης), Σκούρας, Ράπτης, Σταματίου, Πρίφτι, Δημόπουλος, Καλαμάτας (76′ Μπέικος), Καλλιακούδας (62’Τσιάνος), Αραμπατζής, Καραγιάννης (15′ Μπαρλαγιάννης-76′ Θεοδωρίδης).
Αίας: Κουτσογεωργίου, Φαράντος, Μπιρμπίλης (76′ Πιτσάβας), Ξηροκώστας, Στεφανής, Κατσαβριάς (62′ Παπουτσής), Μακανίκας, Μπιρτσάι, Νικογιάννης (62′ Κωστούλας), Δημητρίου, Κομπούρας (15′ Βούλγαρης).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …