• 22 Νοεμβρίου, 2022

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τους Brandy Σουαρέ!

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τους Brandy Σουαρέ!

Συνεργασία με την Ένωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού και φορέων της πόλης για ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Αλμυρού είναι σχεδόν έτοιμοι, με κάποιες από τις ημερομηνίες και συνεργασίες να έχουν κλειδώσει.

Αλλεπάλληλες ήταν οι συναντήσεις της Αντιδημάρχου κας Αρετής Μπέη, με το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού και φορείς της πόλης που θα συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις.

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με το συγκρότημα brandy σουαρέ, ενώ οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του έτους, 31 Δεκεμβρίου. Χορευτικά, ο Άγιος Βασίλης, face painting είναι κάποιες από τις δράσεις και μάλιστα πολλές από αυτές θα είναι καθημερινές, με σκοπό την τόνωση της αγοράς. Κάποιες από τις δράσεις θα «ταξιδέψουν» στη Σούρπη και τον Πτελεό.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα έχουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχει μέριμνα ώστε να φωταγωγηθεί η πόλη, αλλά να σβήνουν περίπου στις 12 τα λαμπιόνια, με σκοπό να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας που απαιτείται φέτος.

Αυτοί είναι οι Brandy Σουαρέ που θα ανοίξουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012 από αξιόλογους μουσικούς με μεγάλη πορεία στον χώρο και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη, Boogie Belgique, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου, Wedding Singers, Μαριέττα Φαφούτη, Opera Chaotique και άλλους, ενώ παράλληλα, με το τραγούδι “Η ποδηλάτισσα”, η ΕΡΤ τους επέλεξε στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της YourBand@ΕΡΤ.

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!

Οι Brandy Σουαρέ είναι οι: Σοφία Νάσσιου (τραγούδι), Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες,τραγούδι), Θανάσης Γατής (σαξόφωνο, κλαρινέτο), Κώστας Χαλάτσης (μπάσο), Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα).