• 20 Νοεμβρίου, 2022

Ξέσπασε στην Ακρόπολη ο Πύρασος

Ξέσπασε στην Ακρόπολη ο Πύρασος

Μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Πύρασος …ξέσπασε στην Ακρόπολη. Με τον Ροτζέριο, τον παίκτη που κάνει τη διαφορά στην ομάδα του και το τοπικό πρωτάθλημα, να είναι σε φοβερό απόγευμα, οι «κυανόλευκοι» της Νέας Αγχιάλου συνέτριψαν 6-0 την Ακρόπολη Σέσκλου.

Από ασίστ του Βραζιλιάνου με το κεφάλι, ο 18χρονος Γκαραβέλας σκόραρε στο 5ο λεπτό (δεύτερο δικό του τέρμα στη σεζόν), ο Ροτζέριο με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το 2-0 στο 22’, ο Μπασδάνης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκαραβέλα το 3-0 στο 31’ και το ημίχρονο έκλεισε με ακόμη ένα τέρματα του Ροτζέριο, στο 40ό λεπτό με κεφαλιά σε σέντρα του Μπούτλα. Χατ τρικ από τον «Ρότζι» στο 52’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ ο Καραγιώργος στο 73’ ύστερα από δουλεμένη κομπίνα σε φάουλ.

Πύρασος: Τάσος, Μπούτλας, Χριστοδούλου (66′ Νίνος), Διαμαντένιας, Μπασδάνης (63′ Σταντζούρης), Τσιότρας, Στεργίου (66′ Παπαδογεώργος), Θεοδωρόπουλος, Φουρκιώτης (66′ Καραγιώργος), Ροτζέριο (63′ Ματζαβίνος), Γκαραβέλας.
Ακρόπολη: Βίτσος, Βαρελόπουλος (46′ Τσούτσας), Στρούγγης, Βασιλείου (65′ Τσουκάλης), Κολυμήτρας, Πούλιος, Κουτσώνας, Παπούλιας, Παγώνης (75′ Τσιαμήτας), Γκάγκας, Αξιώτης (46′ Χρυσαφόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Πύρασος-Ακρόπολη σε εικόνες

Πύρασος-Ακρόπολη σε εικόνες

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον αγώνα του Πυράσου κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου.
Ξέσπασε… στην Ακρόπολη ο Αίας

Ξέσπασε… στην Ακρόπολη ο Αίας

Δεν είχε κερδίσει για έξι αγωνιστικές ο Αίας και ξέσπασε πάνω στην Ακρόπολη. Η ομάδα του…
Σπάνιο fair play στο ματς Ρήγας-Ακρόπολη

Σπάνιο fair play στο ματς Ρήγας-Ακρόπολη

Ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε 4-1 την Ακρόπολη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Φερών αλλά το ματς…