• 20 Νοεμβρίου, 2022

Με Αραπίτσα ξεκλείδωσε την άμυνα της Ένωσης ο ΓΣΑ, με Κοντοβά “καθάρισε” τη νίκη

Με Αραπίτσα ξεκλείδωσε την άμυνα της Ένωσης ο ΓΣΑ, με Κοντοβά “καθάρισε” τη νίκη

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Κώστα Ρέππου κόντρα στο νεανικό σύνολο του Κυριάκου Κοκκινάκη. Σκορ 2-0 στο στάδιο “Αθανάσιος Ραγάζος”, με τον Αραπίτσα να συνεχίζει το σερί του… γκολ σε όλες τις αγωνιστικές μέχρι τώρα (!) και τον Κοντοβά να σφραγίζει τη νίκη στο φινάλε.

Πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό με προβολή άουτ του Αραπίτσα από ευνοϊκό σημείο σε σέντρα του Θυμιόπουλου, κεφαλιά του Μιχοπούλου σε κόρνερ του Κοντοβά ήταν άστοχη στο 12ο. Κι άλλη κεφαλιά αργότερα του Ραφαήλ από τη μικρή περιοχή έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο ημίωρο, καλό μακρινό σουτ του Χειλά απέκρουσε ο Μιχαλόπουλος. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε σουτ του Κλουκουτάρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Αραπίτσας όμως πήρε το ριμπάουντ κι από κοντά έκανε το 1-0. Ο αρχισκόρερ του ΓΣΑ βρήκε δίχτυα για πέμπτη αγωνιστική… Στο 36′ το γκολ του Αλμυρού. Καλή στιγμή για την Ένωση, δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο,σε φάση τετ-α-τετ του Βαλουξή που τον πρόλαβε με γρήγορη μακρινή έξοδο ο Καθηνιώτης.

Πολύ μακρινό σουτ του Αραπίτσα το έβγαλε ο Μιχαλόπουλος δύσκολα χαμηλά στη δεξιά του γωνία στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου. Στο 66′ ο Μιχαλόπουλος τραυματίστηκε στην κλείδα κι έγινε αλλαγή. Μην έχοντας άλλον τερματοφύλακα στον πάγκο η ομάδα της ΕΛ Νηλέα, κάτω από την εστία φόρεσε γάντια κι αγωνίστηκε ο 41χρονος Ντίνος Κουβαράς!

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί με μια ωραία ενέργειά τους που ολοκληρώθηκε με πλασέ του Λιάκου που απέκρουσε ο Καθηνιώτης. Το 2-0 στο 82′ με πλασέ του Κοντοβά. σε σέντρα του Αραπίτσα, το πρώτο γκολ του αρχηγού στο πρωτάθλημα 2022-23.

ΓΣΑ: Καθηνιώτης, Μιχόπουλος, Θυμιόπουλος (72′ Τσιαγιανίδης), Πλαβός (88′ Μαυρογέννης), Ντόντα,  Κλουκουτάρας, Χριστοφορίδης (72′ Λάμπος), Καρράς, Αραπίτσας, Κοντοβάς (85′ Γκάμπας), Χειλάς (72′ Μπένος).
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Μιχαλόπουλος (66′ Μαλούσι), Κώστογλου (46′ Σταμπούλογλου), Πάγια, Σιδέρης, Τσουμάνης, Γεωργίου, Ρίζος (73′ Μάρκο), Αράμπογλου, Παλάντζας, Κουβαράς, Βαλουξής (46′ Λιάκος).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η μπασκετική σεζόν αρχίζει με το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΓΣΑ παίζει στη Λάρισα…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…