• 19 Νοεμβρίου, 2022

Ανάλυση του κατατιθέμενου Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027 στην εκδήλωση του κέντρου υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ Νέστορα Εφραιμίδη

Ανάλυση του κατατιθέμενου Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027 στην εκδήλωση του κέντρου υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ Νέστορα Εφραιμίδη

Μια  πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική ενημερωτική ημερίδα διοργανώθηκε  την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Αλμυρού με θέμα τη νέα ΚΑΠ, την νέα κοινή αγροτική πολιτική που θα εφαρμοστεί στη χώρα μας την περίοδο 2023-2027.

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων ΟΣΔΕ Νέστορα Εφραιμίδη:

Σκοπός του γραφείου μας ως κέντρο υποδοχής δηλώσεων ΟΣΔΕ είναι η εξυπηρέτηση των αγροτών που μας έχουν εμπιστευτεί και η σωστή καθοδήγηση τους στην σύνταξη των επερχόμενων δηλώσεων καλλιέργειας.

Οι ομιλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους  είναι οι  μελετητές γεωπόνοι   Σοφολόγης Δημήτριος και Γκουτζουρέλας Νικόλαος,  η συνεργάτιδα τους γεωπόνος Μπαγιώτα Σταυρούλα καθώς και ο γεωπόνος Κώστας Λάμπρου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Έγινε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση του κατατιθέμενου  Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ 2023-2027. Συζητήθηκαν  οι νέοι κανόνες αιρεσιμότητες  και οι νέες πρακτικές καλής γεωργικής και περιβαλλοντικής κατάστασης που πρέπει να εφαρμόσουν οι αγρότες από φέτος ,  καθώς επίσης έγινε και  ανάλυση των  νέων οικολογικών σχημάτων ,των συνδεδεμένων ενισχύσεων κ.τ.λ στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ 2023-2027.

Δόθηκαν επίσης  λεπτομέρειες  για το νέο μοντέλο σύγκλισης  και του νέου δικαιώματος ενισχύσεων.

Επίσης έγινε μια προσπάθεια απαντήσεων στα  ερωτήματα των  παρευρισκόμενων παραγωγών .

Εκτός από τους ομιλητές μας,  ευχαριστούμε και όλους τους παρευρισκόμενους αγρότες της περιοχής μας καθώς και όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την εκδήλωση αλλά δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν λόγω αγροτικών δραστηριοτήτων, και δεσμευόμαστε  να επανέλθουμε με νέες ενημερώσεις και νέες κατευθύνσεις όποτε και όπου χρειαστεί.

Σας ευχαριστούμε,

        Η ομάδα του ΚΥΔ ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…