• 13 Νοεμβρίου, 2022

Διπλό για τον Ρήγα στην έδρα του Τοξότη

Διπλό για τον Ρήγα στην έδρα του Τοξότη

Ο Ρήγας σκόραρε ξανά δύο γκολ, μόνο που αυτή τη φορά η εστία του παραβιάστηκε μία φορά και έτσι, η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έφυγε με σπουδαίο διπλό από το βοηθητικό του ΕΑΚ, 1-2 κόντρα στον Τοξότη. Η νίκη αυτή, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, τον ανέβασε μόνο στην 3η θέση της κατάταξης.

Το 0-1 στο 22ο λεπτό με πλασέ του Τσιακίρη σε ασίστ του Βαϊόπουλου και το 0-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με σουτ του Δημήτρη Γάρου που συνεχίζει απτόητος να σκοράρει κάθε αγωνιστική… Νωρίτερα, ο ίδιος παίκτης και ο Τσιακίρης απείλησαν για τους “κυανόλευκους” αλλά ο Μπράνος είχε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ο Τοξότης ανασυντάχθηκε, απείλησε στο 50′ με σουτ του Βαλωτή κι έφθασε στο 1-2 με προσπάθεια του Γιώργου Κωνσταντάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Λίγο πριν τη λήξη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Σιόβα και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σπηλιόπουλος κράτησε τη νίκη για τον Ρήγα με μια εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Βαλωτή.

Τοξότης: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου (46’ Βαλωτής), Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Ζαφειρίου (72’ Λέτσος), Λάμπρου, Γιαννακούρας, Μάστορας, Κωνσταντάκος.
Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Αποστολίδης, Χότζα, Γοδενόπουλος, Γκάγκας, Φιλοσόγλου, Γάρος (84’ Τσιτσικλής), Χόντος (62’ Παπαδανιήλ), Πατσής (62’ Σταματόπουλος), Τσιακίρης (62’ Σιόβας), Βαϊόπουλος (84’ Χασάπης).


Σχετικά Άρθρα

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Στον τελικό του Κυπέλλου ο Πύρασος ύστερα από δραματικό αγώνα!

Απίστευτο παιχνίδι σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ… Ο Πύρασος σκόραρε στο 36′ και κρατούσε την πρόκριση…
“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

“Καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο ο Τοξότης

Πολύ καλύτερος ο Τοξότης στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ με χατ τρικ του Πάσχου και…
Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Άφησε βαθμούς ο Πύρασος στο σπίτι του Τοξότη

Ο Πύρασος άφησε δύο βαθμούς στο βοηθητικό του ΕΑΚ μένοντας στο 0-0 με τον Τοξότη και…