• 30 Οκτωβρίου, 2022

Πρώτο τρίποντο για τον Αλμυρό με 5 γκολ (ρεπορτάζ/φωτογραφίες)

Πρώτο τρίποντο για τον Αλμυρό με 5 γκολ (ρεπορτάζ/φωτογραφίες)

Πρώτο τρίποντο στη φετινή σεζόν, ο ΓΣΑ επιβλήθηκε 5-1 της ΑΕ 2002 στο στάδιο “Αθανάσιος Ραγάζος”, όχι εύκολα όπως μαρτυρά το τελικό σκορ αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν αλλά έμειναν με δέκα παίκτες κι άλλαξαν οι ισορροπίες…

Πρώτη καλή φάση στο 2ο λεπτό, από κάθετη του Κλουκουτάρα, ο Χριστοφορίδης μέσα στη μεγάλη περιοχή, σούταρε ψηλά άουτ. Λίγο πιο μετά, η απάντηση με σουτ του Στουμποβίκου, περίπου ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Άστοχη τελική προσπάθεια του Κλουκουτάρα στο 12′, στο επόμενο λεπτό μακρινή κεφαλιά του Κοντοβά έφυγε λίγο άουτ. Ακόμη μια ευκαιρία με μια μαγική πάσα του Αραπίτσα, με τακουνάκι, αλλά από ευνοϊκό σημείο ο Χριστοφορίδης δεν σούταρε δυνατά και μπλόκαρε ο Σαρρής.

Κλασική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 23′ με άστοχο σουτ του Στουμποβίκου σε τετ-α-τετ, σε μια φάση που δύο παίκτες του ΓΣΑ έπεσαν ενώ ήταν σε θέση άμυνας, αλλά ο ρέφερι άφησε το ματς να συνεχιστεί. Πέρασαν δέκα λεπτά και η ΑΕ 2002 έφθασε ξανά μια ανάσα από το γκολ. Ύστερα από ωραία οργανωμένη προσπάθεια, ο Τζοβάρας σούταρε, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα και την έκοψε ο Θυμιόπουλος μπροστά στη γραμμή του τέρματος την τελευταία στιγμή.

Το 0-1 στο 40′ με σουτ του Άρη Κόρδα, πεσμένος από το ύψος του πέναλτι! Ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγο πριν βγει το ημίχρονο (την πρώτη την είχε πάρει στο γκολ γιατί πανηγύρισε βάζοντας την μπλούζα στο κεφάλι) και στο 45′ το 1-1 με ένα καταπληκτικό γκολ του Γιάννη Αραπίτσα, ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια αριστερά με το δεξί πόδι στο παραθυράκι της εστίας.

Πολύ μακρινό σουτ του Καρρά έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο, μετά ο ίδιος πήδηξε ψηλά, πήρε κεφαλιά άστοχη σε ακόμη μια τελική. Στο 55′ ο Αραπίτσας από δύσκολη θέση σούταρε ψηλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό όμως έγινε το 2-1. Ο Χριστοφορίδης τροφοδότησε τον Κοντοβά, αυτός την σέντρα-ασίστ και ο Αραπίτσας σκόραρε με σουτ στην κίνηση πριν η μπάλα πέσει κάτω.

Το 3-1 ο Κόκκαλης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 71′, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και το 4-1 ο Χριστοφορίδης, επίσης με πλασέ, στο 80′. Τελευταίο γκολ για τον Αλμυρό από τον Καρρά στο 90′.

Τέλος, αναφέρουμε ότι ο Κώστας Ρέππος είχε πολλές απουσίες για το σημερινό ματς: δεν εκδόθηκαν τα δελτία των Γκάμπα, Θεοδωρόπουλου, ο Μπένος αποκόμισε τρία ραγισμένα πλευρά από το ματς της πρεμιέρας, ο Χειλάς είχε κόκκινη, απόντες και οι Λάμπος, Ξηρομερίτης, Αράπης, Σιούτης, Τσαγιαννίδης, Τετριμίδας. Ο Κοντογεωργάκης για επαγγελματικούς λόγους θα απουσιάζει για τους επόμενους μήνες, οπότε ο ΓΣΑ προχώρησε σε μεταγραφή τερματοφυλάκων: του Αλμυριώτη Χρήστου Γώγου που πέρυσι ήταν στα Λεχώνια και του Άνθιμου Καθηνιώτη που ήταν στην Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου.

ΓΣΑ: Μάνος, Οικονόμου (73′ Μαυρογέννης), Θυμιόπουλος (73′ Τσιάτσιος), Πλαβός, Ντόντα, Καρράς, Χριστοφορίδης, Μιχόπουλος, Αραπίτσας, Κοντοβάς, Κλουκουτάρας (64′ Κόκκαλης).
ΑΕ 2002: Σαρρής, Σφέτσιος, Σιαμέτης, Γαλάνης, Σταθόπουλος, Βεργοζήσης (68′ Παπαϊωάννου), Προβιάς, Κόρδα, Τζοβάρας, Παρίσης, Στουμποβίκος (46′ Βέργος).


Σχετικά Άρθρα

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα της Α’ Ερασιτεχνικής – Δηλώσεις προπονητών

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Είναι το Σαββατοκύριακο των τελευταίων φιλικών,…
Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

Η μπασκετική σεζόν αρχίζει με το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΓΣΑ παίζει στη Λάρισα…
Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Πήρε 19χρονο μέσο ο ΓΣΑ – Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Μετά τον Τσάνιο, ο ΓΣΑ ανακοίνωσε τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ της σεζόν 2024-25.  Πρόκειται για…