• 29 Οκτωβρίου, 2022

ΓΣΑ Μπάσκετ: Δυνατή μονομαχία στο κλειστό του Αλμυρού την Κυριακή

ΓΣΑ Μπάσκετ: Δυνατή μονομαχία στο κλειστό του Αλμυρού την Κυριακή

Γεμάτο κλειστό γυμναστήριο περιμένουν οι άνθρωποι του ΓΣΑ αυτή την Κυριακή 30/10 για τον σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τα Ιωάννινα! Τζάμπολ στις 17:00 σε ένα ματς που αναμένεται αμφίρροπο και δυνατό για την κυανόλευκη ομάδα.

Ο κυριακάτικος αντίπαλος για το σύνολο του Παναγιώτη Νάνη, που πέρυσι έπαιζε στην παραπάνω κατηγορία, έχει αρχίσει τη σεζόν με τρείς νίκες κι εκτιμάται πως θα είναι μία από τις ομάδες που θα βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδο στην τετράδα των πλέι οφ. Έχει νεαρούς ως επί το πλείστον αθλητές κι έναν που ξεχωρίζει με το ύψος του, τον 21 ετών Σέρβο ΣάβοΜιλάνοβιτς.

Βεβαίως, ο κόουτς του ΓΣΑ έχει συγκεντρώσει τις πληροφορίες του και έχει «ακτινογραφήσει» τον τρόπο με τον οποίον παίζει το Σωματείο Καλαθοσφαίρισης Ιωάννινα (IBC) όπως είναι το επίσημο, πλήρες όνομα του συλλόγου της Ηπείρου. Σχετικά με αυτόν, αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι συνυπάρχουν στην ομάδα πατέρας και γιος, ο Σπύρος Μπαρτζώκας σε ηλικία 44 ετών και ο γιος του Παναγιώτης είναι συμπαίκτες! Από τα ωραία του ελληνικού μπάσκετ…

Βαθμολογία:

1. Σοφάδες 6 (3-0), 2. ΣΚ Ιωάννινα  6 (3-0), 3. Αλμυρός 5 (2-1), 4. Παραμυθιά 5 (2-1), 5. ΑΟ Τρίκαλα 5 (2-1), 6. Τιτάνες Παλαμά  5 (2-1), 7. Άμφισσα 5 (2-1), 8. Αμπελώνας 4  (1-2), 9. Νίκαια Λάρισας 4 (1-2), 10. Ανόρθωση Βόλου 3 (0-3), 11. Αγριά 3 (0-3), 12. ΑχέρωνΚαναλακίου 3 (0-3).


Σχετικά Άρθρα

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Επενδύει στους μικρούς ο Γιάννης Στεργιόπουλος

Σημαντική η παραμονή του Νίκου Κανατούλα στον ΓΣΑ, επτά αθλητές από το εφηβικό τμήμα ακολουθούν την…
Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα σεζόν 2024-25

Στις 5 Οκτωβρίου η έναρξη της Α1 ΕΣΚΑΘ – Οι 14 αντίπαλοι του ΓΣΑ τη νέα…

Με 15 ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, εφόσον όλες δηλώσουν συμμετοχή μετά την…
Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Γιάννης Μελέτης: Το επίτευγμα αυτής της ομάδας ήταν ανεπανάληπτο

Την αποχώρησή του από τα διοικητικά του ΓΣΑ ανακοίνωσε ο Γιάννης Μελέτης με την ακόλουθη δήλωση…