• 15 Οκτωβρίου, 2022

Εύκολο πέρασμα των Τιτάνων από την Ζαγορά

Εύκολο πέρασμα των Τιτάνων από την Ζαγορά

Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερη νίκη για τους Τιτάνες. Η αλμυριώτικη ομάδα είχε μακρινή μετάβαση σήμερα το απόγευμα στη Ζαγορά, ταξίδι σε ομιχλώδες τοπίο, εκεί όπου στο κλειστό γυμναστήριο αντιμετώπισε τον τοπικό Κένταυρο. Νίκη  με  42-68 για τους «ερυθρόλευκους», που ήταν ανώτεροι όπως αποτυπώνει και το τελικό σκορ.

Σημειώνουμε πως για τους γηπεδούχους δεν έπαιξε ο καλύτερος παίκτης τους, Καραρρήγας λόγω τιμωρίας μιας αγωνιστικής αλλά κι άλλοι παίκτες, ενώ για τους Τιτάνες εκτός ήταν οι Γαλανάκης, Τσιάντος και οι μικρότεροι σε ηλικία αθλητές τους. Από νωρίς προβάδισμα με διαφορά για το σύνολο του Θανάση Φλεβάρη, στο +10 στη λήξη της πρώτης περιόδου με πολύ καλή άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Κένταυρος μείωσε και πλησίασε στο καλάθι, 22-24 στο 16ο λεπτό αλλά δεν σκόραρε στη συνέχεια μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, σε αντίθεση με τους Τιτάνες που πέτυχαν επτά πόντους. Με καλό ξεκίνημα στην τρίτη περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν τον δείκτη του σκορ κι έφθασαν σε εύκολη νίκη.

Αναφέρουμε ότι την επόμενη αγωνιστική, οι Τιτάνες υποδέχονται το Γυμναστικό Σωματείο Λέοντας Τυρνάβου, αγώνας που θεωρείται ντέρμπι για την άνοδο!

Δεκάλεπτα: 5-15, 22-31, 32-51, 42-68
Κένταυρος (Δέρβος): Βασιλείου 2, Οικονόμου 19 (4), Κοντογιώργος, Λάσκος 9 (3), Νίκου, Λαζόπουλος, Χαδίνης 2, Σαμαράς 3 (1), Τσαρούχας, Ψαθάς 7.
Τιτάνες (Φλεβάρης): Καραγεωργόπουλος 3, Μπιρμπίλης, Κουρκούμπας 3 (1), Ντίκας 21, Συνάζος 10 (1), Χρυσόπουλος 4, Χατζής 7, Μαυροδημητράκης 2, Κοντάκης 4 (1), Μητρουλάς 13 (1).


Σχετικά Άρθρα

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Με τέσσερα νέα πρόσωπα αρχίζει η προετοιμασία των Τιτάνων

Η προετοιμασία των Τιτάνων Αλμυρού αρχίζει αυτή την Δευτέρα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα…
Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ο όμιλος των Τιτάνων στην Α2 – Τζάμπολ στις 19/10

Ύστερα από την ιστορική, πρώτη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μπάσκετ, οι Τιτάνες Αλμυρού θα…
Ιστορική πρεμιέρα για τους Τιτάνες στην Α1 αυτό το Σάββατο

Ιστορική πρεμιέρα για τους Τιτάνες στην Α1 αυτό το Σάββατο

Η ομάδα των Τιτάνων συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής…